Madam Stoltz fotolijsten

Madam Stoltz fotolijsten

Foto’s zijn herinneringen aan mooie tijden die een mooie omlijsting verdienen. Met een fotolijst laat je je bijzondere foto’s niet in de kast liggen, maar zet of hang je deze op een plekje waar ze gezien mogen worden. Bestel jouw favoriete Madam Stoltz fotolijst nu direct online bij Giga Meubel. Bij Giga Meubel vind je een groot assortiment woonaccessoires van Madam Stoltz in alle soorten, maten en materialen.

Madam Stoltz fotolijsten in verschillende maten 

Madam Stoltz fotolijstjes zijn er in verschillende maten en materialen. Ga je voor een groot model of kies je voor meerdere kleine lijsten? De lijsten worden ook gemaakt van verschillende materialen. Ben je op zoek naar een houten lijstje, of wil je toch liever een stalen fotolijstje? Het is natuurlijk ook belangrijk dat je fotolijst goed in je interieur past. Probeer daarom vooral eens te filteren op je favoriete woonstijl en sla je slag tussen de modern klassieke, landelijke of industriële fotolijsten. De keuze is aan jou! Madam Stoltz heeft voor ieder iets wils. 

Waar zet je een fotolijst neer? 

Het leuke aan fotohouders is misschien wel dat ze overal tot hun recht komen. In de woonkamer, slaapkamer of keuken. Op een kast, een plank of aan de muur. Alles kan en alles mag met dit accessoire. Van Madam Stoltz fotolijstjes heb je er niet snel te veel omdat ze subtiel zijn. 

Madam Stoltz fotolijsten bestellen bij Giga Meubel 

Wanneer je een Madam Stoltz fotolijst naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 50,- of meer! Wil je graag meer informatie over de Madam Stoltz fotolijsten of ben je benieuwd naar onze kussens, vazen of lampen van Madam Stoltz? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl. Onze showrooms bevinden zich in Soest en Wommelgem.