By-Boo kussens

Resultaten 3 producten

per pagina

Resultaten 3 producten

per pagina

By-Boo kussens en plaids

Giga Meubel heeft een ruim assortiment met verschillende kussens en plaids van By-Boo. By-Boo kenmerkt zich als een onderscheidend, eigenwijs en verassend merk met een twist. By-Boo haakt in op de actuele woontrends, maar ze geven er net even een andere draai aan. En dat is zeker te zien in de kussens en plaids. De kussens en plaids zijn uitgebracht voor opvallende woonstijlen, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Kies je voor kussens en plaids van By-Boo? Dan kies je voor trends met een twist. Ben je benieuwd wat voor kussens en plaids By-Boo in het assortiment hebben? Bekijk de hele collectie en bestel gemakkelijk en snel online!

De kleuren en stijlen

By-Boo biedt een onderscheidende collectie met kussens en plaids in verschillende kleuren en stoffen. Voor elke bank of fauteuil zijn passende kussens te vinden van het merk By-Boo. De trends van nu zijn vertaald naar de kussens en plaids, dus ook de kleuren zijn modern en eigentijds. Ga je voor okergeel of voor oudroze? Of kies je liever een donkere tint en ga je voor marineblauw of donkergroen? Naast deze fellere kleuren heeft By-Boo ook kussens en plaids in neutrale kleuren en met een ruitmotief. Ook zijn de authentieke sferen van het Midden-Oosten terug van weggeweest. Deze kussens hebben gave motieven en brengen je terug in de tijd. By-Boo heeft vloerkleden uitgebracht in dezelfde stijl. Dit is perfect om samen te combineren.

De stoffen van By-Boo

De kussens en plaids van By-Boo zijn in verschillende stoffen verkrijgbaar. De kussens en plaids van By-Boo geven een luxe look door de stof. Wil je een zacht kussen? Kies dan voor een velvet By-Boo kussen of een wollig kussen. Deze kussens zijn heerlijk zacht en tegelijkertijd gemakkelijk om te wassen. Naast deze kussens en plaids heeft By-Boo een leuke collectie met franjes en stiksels om jouw bank en fauteuil compleet te maken. Speel met verschillende kleuren en stoffen en ontdek de perfecte balans.

By-Boo kussens en plaids online bestellen

Een By-Boo kussen of plaid naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop! Bestellingen boven de € 100,-  worden gratis bezorgd. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires in verschillende stijlen. Van By-Boo kussens tot By-Boo kasten, bij ons vind je betaalbare industriële meubels in jouw stijl! Benieuwd naar al onze By-Boo artikelen? Bezoek onze showroom en bekijk onze meubels met eigen ogen. Onze interieurspecialisten in de showroom kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32.

Kies je filter