Rotan opbergmanden

Resultaten Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina

Rieten opbergmanden

Op zoek naar een mooie praktische opbergmand die makkelijk te verplaatsen is en ook nog eens heel veel sfeer in huis brengt? Een trend waar we niet meer omheen kunnen is rotan/riet, rieten manden geven een gezellige, warme en natuurlijke uitstraling aan jouw interieur, door de naturel kleur passen de rieten opbergmanden overal thuis.

Waarom een rieten opbergmand in jouw interieur?

Opbergmanden van riet zijn stevig en praktisch. Dit komt omdat de rieten opbergmanden door verschillende soorten vlecht technieken bij elkaar gebracht worden. Het leuke aan de rieten opbergmanden is dat geen een opbergmand van riet hetzelfde is, daarom heeft elke rieten mand zijn eigen unieke uitstraling. Rieten opbergmanden zijn daarom een must in jouw interieur.

Een rotan rieten opbergmand bestellen bij Giga Meubel

Wil je de rieten opbergmanden eerst met eigen ogen zien? Dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze rieten opbergmanden te zien. Zijn de rieten opbergmanden toch niet helemaal jouw ding? Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment met opbergmanden, ook in andere stijlen. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw rieten opbergmand online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter