Jute vloerkleden

Resultaten Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina

Jute vloerkleden

Op zoek naar een stoer en natuurlijk vloerkleed? Dan is een jute vloerkleed de perfecte optie voor jouw interieur. Jute vloerkleden zijn in grote getale verkrijgbaar bij ons in de webshop. De vloerkleden zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Ronde jute vloerkleden zijn razend populair en veel te zien in de bohemian interieurstijl. Ook vierkante en rechthoekige jute vloerkleden kunnen niet achterwege blijven en zijn ook echte pronkstukken in het interieur.  

Het sterke materiaal jute

Jute komt oorspronkelijk uit India en Bangladesh. Voorheen was jute niet heel waardevol, maar tegenwoordig is dit anders. Jute wordt gemaakt van de vezels van de jute plant en is dus 100% plantaardig. Het sterke jute touw wordt gewassen en geweven. Jute gaat jaren mee door de stevigheid van het touw in combinatie met weven. Heb je toch liever geen jute? We hebben een ruim assortiment met vloerkleden gemaakt van andere materialen.

Jute vloerkleed combineren in het interieur

Jute is eenvoudig te combineren in ieder interieur omdat het een naturel kleur heeft. Zo geef je jouw woonruimte een warme sfeer mee die niet bepalend is voor de rest van het interieur. Naast de naturel kleur is jute ook geverfd verkrijgbaar in andere tinten. Ook zwart is veel terug te zien. Kies je voor een zwarte jute vloerkleed? Dan kies je ook voor meer karakter. Waar een naturel kleurig vloerkleed onopvallend is, valt een zwart jute vloerkleed een stuk meer op. 

Jute vloerkleden bestellen bij Giga Meubel

Heeft een jute vloerkleed jouw hart gestolen? Giga Meubel heeft een ruim assortiment om uit te kiezen. Je kunt deze eenvoudig bestellen via de webshop. Vaak wil je als klant onze jute vloerkleden met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft  een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of stuur een mailtje naar info@gigameubel.nl.

Kies je filter