Dutchbone Vloerkleden

Een mooi vloerkleed is de sfeermaker in jouw interieur! Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten, en bevatten de kunst om de inrichting van je huis compleet te maken. Bij Dutchbone vind je een groot assortiment vloerkleden. Dutchbone is een merk dat laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld. Inspiratie wordt opgedaan tijdens het reizen over de hele wereld. Dit is terug te zien in de materialen en kleuren die gebruikt worden voor de meubelen. De vloerkleden van Dutchbone zijn gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.

Dutchbone vloerkleden geven sfeer aan jouw inrichting

De kracht van een vloerkleed is dat het direct een nieuwe draai aan je inrichting kan geven. Door een Dutchbone vloerkleed toe te voegen aan je interieur, creëer je direct een warme en stijlvolle sfeer. Als je toe bent aan een nieuwe, frisse look, dan kan een Dutchbone vloerkleed een hele goede oplossing zijn. Zorg ervoor dan je meubels en het vloerkleed elkaar versterken. Zo zorgen ze samen voor de sfeer die jij wilt hebben in huis. Wanneer je bijvoorbeeld een Dutchbone vloerkleed onder de eettafel legt, zorg dan dat het item nog een stuk uitsteekt. Zo passen ook de eetkamerstoelen nog op het kleed.

 

Het gebruik van praktische vloerkleden.

Vloerkleden zijn erg sfeerbepalend, maar daarnaast ook zeker praktisch. Zachte vloerkleden zijn bijvoorbeeld perfect voor kinderen met verschillinde leeftijden. In het najaar heeft bijna iedereen wel last van koude voeten, dan komt een warm vloerkleed zeker goed van pas. Als je een Dutchbone vloerkleed wil gebruiken voor een verwarmende functie raden we aan om een hoogpolig kleed te kiezen. Deze voelen door het wollen karakter net wat warmer aan en geeft daarnaast een knusse uitstraling.

 

Dutchbone vloerkleden online bestelling bij Giga Meubel

Wanneer je een Dutchbone vloerkleed naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 50,- of meer! Wil je graag meer informatie over de Dutchbone vloerkleden of ben je benieuwd naar overige Dutchbone woondecoratielampen of meubels? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.