Metalen cijfers

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

Metalen cijfers

Stoere accessoires mag niet ontbreken in een industrieel interieur. Metalen cijfers zijn dan ook gegarandeerd een goede keuze! Bestel de metalen cijfers nu direct online bij Giga Meubel en profiteer van onze snelle levertijd. Giga Meubel biedt je een uitgebreid assortiment woonaccessoires. Of je nu een industrieel, landelijk of Scandinavisch interieur hebt. Wat jouw woonstijl ook is, wij bieden je de woondecoratie die bij jouw past!

Stoere decoratie

Metalen cijfers zijn leuk om neer te zetten op een dressoir, op te hangen aan de muur of om de slaapkamer mee op te pimpen. Eigenlijk is dit item geschikt voor iedere ruimte in huis. Wanneer je de cijfers combineert met een stoere bakkerskar of een metalen lockerkast, past het perfect in een industrieel interieur. Plaatst je de cijfers op een nette, houten kast? Dan is de combinatie perfect voor een landelijk interieur. De metalen cijfers zijn multifuctioneel en de ideale decoratie in ieder interieur!

Metalen cijfers online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een metalen cijfer naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,-of meer! Wil je graag meer informatie over onze metalen cijfers of ben je benieuwd naar onze overige woondecoratie, lampen of meubels? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl