Grijze banken

Resultaten Producten 121-144 van 201

per pagina

Resultaten Producten 121-144 van 201

per pagina

Grijze banken

Een grijze bank is altijd goed. Door dit grote dominante meubel in een neutrale kleur te kiezen, kun je met de rest nog alle kanten op. Als je het leuk vindt om regelmatig te experimenteren met verschillende woontrends is een grijze bank ook ideaal als mooie basis. 

Grijze hoekbanken

Een grijze hoekbank is en blijft fantastisch. Met de hele familie een film kijken of in je eentje de hele bank in beslag nemen? It’s up to you. Een grijze hoekbank past gemakkelijk in de hoek, maar heb je er al wel eens aan gedacht om je bank midden in de kamer te zetten? Zo steelt je grijze hoekbank echt de show. 

Grijze banken stylen

Om je grijze bank te stylen is het handig om een kleurenpalet of thema in je achterhoofd te houden. Kies je voor een kleurenpalet, bijvoorbeeld blauw, je kunt dan spelen met verschillende tinten blauw. Maar je kunt er ook voor te kiezen om een stijl of stof als uitgangspunt te gebruiken, bijvoorbeeld door verschillende velvet kussens op je bank te leggen. 

Stel je eigen bank samen 

De banken bij Giga Meubel zijn door jou samen te stellen, zo kun je van een hoekbank een 2 of 2,5 zitbank maken of een loungebank met rechte arm of ronde arm bestellen. De kussens op de banken worden meegeleverd en kunnen op het bankstel vastgezet worden of komen als losse kussens mee. De banken zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere kamer omdat deze uit losse elementen bestaat. Wij kunnen ook een losse hoek bij de banken leveren zodat je van jouw 3-zits bank een hoekbank kunt maken met een linker- of rechterhoek.

Grijze banken kopen bij Giga Meubel

Heb je je favoriete Sevn product gevonden? Bestel je item dan snel en gemakkelijk in onze webshop. Bestel jij voor 100,- of meer? Dan worden jouw items helemaal gratis verzonden! Profiteer dus snel van onze scherpe prijzen en gratis verzendkosten. Wil je de grijze banken toch liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter