Bouclé hoekbanken

Resultaten 7 producten

per pagina

Resultaten 7 producten

per pagina

Bouclé hoekbanken

Hoekbanken zijn nog altijd populair. Ze zijn lekker groot waardoor ze de perfecte plaats zijn voor een uurtje ontspanning. Of dat nu alleen is, lekker languit met een boek, met je gezin of familie. Een hoekbank heeft genoeg plaats voor een heel gezelschap. Een fijne hoekbank maakt de hoek van jouw woonkamer levendig en een plek om te ontspannen. Giga Meubel heeft een groot aanbod aan hoekbanken van het materiaal bouclé. Bouclé is een zachte stof die herkenbaar is door onregelmatige nopjes, kussen of krulletjes op het oppervlak. Meestal bestaat bouclé uit diverse structuren samengesteld uit verschillende materialen zoals wol en katoen. De “wollige” uitstraling van het bouclé is warm en uitnodigend. Het materiaal Bouclé is terug van weggeweest en mag in jouw interieur niet ontbreken!

Bouclé hoekbanken een echte eyecatcher

Een hoekbank neemt een bepaalde plek in, in het interieur en is ook één van de leukste meubelstukken om van accessoires te voorzien. In het interieur zie je bouclé vooral in naturel kleuren, wat zorgt voor een rustige en chique basis. Een mooie toevoeging aan elk interieur. Een neutrale variant, bijvoorbeeld in zwart, donkergrijs of roomwit, kun je doormiddel van vrolijk gekleurde kussens telkens weer een andere uitstraling geven. verander de look van je bank in een handomdraai door van zwarte en witte kussens te gaan voor blauwe of roze kussens. Dit kun je ook met een gekleurde bank doen, echter is het dan wel mooier om rekening te houden met de basiskleur en hier vervolgens geschikte kleuren bij te kiezen. Bouclé hoekbanken zijn een echte eyecatcher in je interieur, maak de bank af met leuke kussens of een leuk plaid en je hebt de perfecte zithoek gecreëerd!

Bouclé banken online bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze hoekbanken met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze bouclé hoekbanken in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw bouclé hoekbank online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf €100,-. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter