Woood hoekbanken

Resultaten Producten 25-48 van 50

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 50

Pagina
per pagina

Woood hoekbanken

Met de collectie van Woood bij Giga Meubel kan je gemakkelijk jouw hele huis inrichten. Woood onderneemt duurzaam en dit zie je terug in de producten. Zo ook in onze Woood hoekbanken. De meubelen van Woood worden voornamelijk is eigen land geproduceerd. De stijlen die veel terugkomen in de collectie van Woood zijn industrieel en modern. De hoekbanken van Woood zijn daarom ook goed te combineren in veel verschillende woonstijlen

Een echte musthave

Een hoekbank van Woood is ideaal om na een lange dag werken op neer te ploffen. Ook ideaal voor een grote gezinnen. Zo past iedereen op de bank. De hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Ga je voor een stoere leren hoekbank of toch voor die sfeervolle stoffen hoekbank? Een hoekbank is een echte musthave en is toe te passen in elke interieurstijl. Bekijk onze collectie hoekbanken en vind je ideale hoekbank.

Bestel Woood hoekbanken bij Giga Meubel

Heb jij je ideale hoekbank gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons bellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder. 

Kies je filter