Woood banken

Woood banken

Op zoek naar een bank? Ga dan voor banken van het merk Woood met hun rustige en zachte uitstraling. Dit komt omdat de banken zijn bekleed met onder andere fluweel of leer. De banken zijn in verschillende modellen beschikbaar. Van een 2-zitsbank tot een 4-zitsbank en van een hocker tot een slaapbank. Door dit ruime aanbod vind je altijd een bank die past in jouw interieur. 

Ruime keuze

Naast banken heeft Giga Meubel ook andere producten van Woood zoals kasten, stoelen, tafels en wandrekken en wandplanken. Woood heeft voor het hele huis meubels, zo stijl je je hele huis van boven tot onder met de producten van Woood. 

Woood banken kopen bij Gigameubel.nl

Vaak wil je de banken met eigen ogen zien en proberen of de bank lekker zit. Giga Meubel heeft showrooms en interieurwinkels op twee locaties, Soest en Wommelgem, waar je al de banken ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van de juiste bank. Wanneer je direct vragen hebt dan kan je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of mail naar info@gigameubel.nl. Bestel je bank online en profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-.