Banken

Is het tijd voor een nieuwe bank in jouw woonkamer? Dan heeft Giga Meubel de oplossing. Voor elke woonkamer hebben we de perfecte bank. De ideale bank heeft natuurlijk niet alleen een te gekke uitstraling, maar ook het perfecte zitcomfort waardoor je heerlijk kunt loungen.

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 1218

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 1218

per pagina

Banken van Giga Meubel

Doordat wij onze banken zelf importeren kun je bij ons jouw nieuwe bank zelf samenstellen en wel uit 100 verschillende stoffen kiezen. Kortom: bij ons vind je de bank die je zoekt.

Verschillende banken

Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende soorten banken in ons assortiment. Naast 2 zitsbanken en 3 zitsbankenhebben wij ook hoekbanken en loungebanken voor in de woonkamer en voor onder de veranda of buiten. Bij de aanschaf van een nieuw bankstel ga je uiteraard eerst nadenken wat voor een soort bankstel je zou willen. Je kunt kiezen voor verschillende modellen, waaronder één van de vele hoekbanken, slaapbanken en natuurlijk diverse twee- en driezitsbanken. 

Welke bank past bij jou?

Welke bank of bankencombinatie je kiest hangt vaak af van de ruimte in je huiskamer en natuurlijk van je eigen stijl en inrichting. Soms heb je alleen ruimte voor een ruime 2 zits bank en een fauteuil, maar misschien heb je wel een groot gezin en ruimte voor een grote familiebank met een chaise longue voor het hele gezin. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke bank of een mooie bank met een luxe uitstraling die aansluit bij de gewenste interieurstijl. 

Stel je nieuwe bank zelf samen 

Bij Giga Meubel kun je zelf je eigen bank samenstellen, zo kun je van een hoekbank een 2 of 2,5 zitbank maken of een loungebank met rechte arm of ronde arm bestellen. De kussens op de banken worden meegeleverd en kunnen op het bankstel vastgezet worden of komen als losse kussens mee. De modulaire banken zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere kamer omdat deze uit losse elementen bestaan en doordat je zelf de opstelling kunt bepalen. Wij kunnen ook een losse hoek bij de banken leveren zodat je van jouw 3-zits bank een hoekbank kunt maken met een linker- of rechterhoek.

Leren banken

De banken zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zoals stoffen en leren banken. De keuze voor het materiaal van je nieuwe bankstel is uiteraard afhankelijk van de rest van je interieur. Heb je een industriële look in je interieur dan kan een leren bruine bank of cognac leren bank perfect zijn. Bekijk onze industriële hoekbanken. Voor een moderne interieurstijl kies je voor een bank van zwart leer met zwarte, metalen poten. 

Stoffen banken

Wil je liever een stoffen bank? Dan zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. Net als met kleding is het bij onze banken namelijk mogelijk om te kiezen uit allerlei kleuren en dessins. Kies voor het materiaal en de kleur die past bij bijvoorbeeld het vloerkleed, de gordijnen of de stijl van jouw interieur. Of kies juist voor een neutrale kleur zitbank, zodat je met behulp van accessoires kunt gaan stylen.

Fleur de bank op met kussentjes

Omdat het bankstel een bepalende plek inneemt in het interieur is het ook een van de leukste meubelstukken om van accessoires te voorzien. Een neutrale variant, bijvoorbeeld een zwarte, witte of grijze bank, kun je door middel van vrolijk gekleurde kussentjes telkens weer een andere uitstraling geven. Ga bijvoorbeeld voor een modern interieur of een landelijke stijl. Zachte kussens geven je woonkamer en bankstel een knusse uitstraling. 

Een nieuwe bank kopen bij Giga Meubel

Onze banken zijn in verschillen de stoffen en leder te verkrijgen. De banken die je bij ons op de website en in de showroom ziet kunnen met verschillende kleuren biesjes en gecapitonneerd worden waardoor ze door jou naar eigen wens worden samengesteld. Heb je nog vragen over de banken? Dan kun je contact opnemen met 035 879 6032 of kom langs in onze showroom in Soest met 1200m2 aan inspiratie.

Kies je filter