5x de functioneelste barkrukken

02-12-2018

Verstelbare By-Boo Kruk Seattle

De barkruk Seattle is een stoere, stevige en industriële barkruk. De stoel heeft een stevige zitting en is verstelbaar. De kruk is goed te combineren met andre stoelen of krukjes. Natuurlijk ook heel mooi voor in de woonkamer. En de kruk is er in meerdere kleuren.
 
 

Barkruk Hugo met rugleuning

Deze stoere Hugo is een echte eye catcher in huis. Het stalen frame is een goede combinatie met het robuuste kunstleer, wat voorzien is van een stoere vintage look. Met twee van deze stoelen creëer je al snel een eigen ‘hoekje’ in huis.
 
 

Barstoel Mette

Het frame van de Barstoel Mette is van metaal. Dankzij de materialen, maar ook door de geleefde uitstraling is de stoel zo stoer. Het leer en het metalen frame zijn expres niet helemaal even gaaf afgewerkt. Dit item kun je perfect combineren met een robuuste bartafel en komt goed tot z'n recht in een industrieel interieur. Leuke decoratietip: leg een felgekleurd kussen op de stoel voor een contrasterend effect. Deze mooie foto is van Moods by Eef.


 


Barkruk Norbert Leer met rug- en armleuning

De Barkruk Norbert heeft een functionele rug- en armleuning. De barkruk is mooi vormgegeven met een leren stoel en metalen frame. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin vintage leer. De kruk is er ook in een stoelvorm.


Barstoel of Barkruk La Sol

Barstoel of Barkruk La Sol heeft een metalen frame in het zwart. De leren zitting is met studs afgewerkt, waardoor die La Sol een erg stoer uiterlijk heeft. Deze prachtige foto is van Huiswaarts.

 

 

 


Verschil barstoel en barkruk

Een barstoel is lager dan een barkruk. Een barstoel zet je aan een countertafel of kookeiland en is vaak niet hoger dan 65cm. Een barkruk gebruik je voor bij een bar of bartafel en heeft een hoogte van ongeveer 110cm.