​5x Herfst interieur ideeën

07-10-2018

Warme en diepe kleuren

De frisse en lichte zomer kleuren maken plaats voor warme en diepe kleuren. Je haalt de herfst in huis met mooie aardetinten. Kleuren als donkerroze, roodbruin, terracotta en donkergroen mogen niet ontbreken! Hout, zwart staal en gouden accenten zijn prachtig te combineren met deze warme herfst kleuren.




Leitmotiv Bijzettafel Mini Double Swivel Goud

Groene planten

Planten heb je nooit genoeg! Groen in huis is alweer een tijdje terug van weggeweest en ook deze herfst blijven mag het gewoon blijven! En wist je dat planten in huis ook heel gezond voor je zijn? Zeker als je kiest voor luchtzuiverende planten zoals palmen en varens. Planten zorgen ook voor rust en ontspanning.


Foto credits: @everydeco 

Dressoir Nordic Zwart
 

Back to the ‘70


Even lekker terug in de tijd! Want alles wat vroeger hot was, komt ooit terug. En dat vinden wij bij deze trend helemaal niet erg. De interieurtrends van de jaren ‘70 worden weer teruggebracht in items van nu. Kleuren als oranje en okergeel worden gecombineerd met lekker veel velvet! Ook franjes, ronde vormen en rotan stoelen mogen niet ontbreken.



Fauteuil Isla Zwart
 

Ronde vormen

Vergeet de standaard rechthoekige meubels, ronde en organische vormen nemen de interieurs helemaal over! Ronde spiegels, ronde tafels, ronde vloerkleden: het mag allemaal! Het zorgt voor een gezellig en minder stijf interieur. Perfect voor de herfst dus!

Dutchbone Mirror Attractif 72cm

Gekleurde printjes

Dit is misschien wel de meest gedurfde trend van dit najaar: gekleurde printjes. Durf jij een wandje te behangen of een mooie stoel uitgevoerd in een druk bedrukte stof in huis te zetten? Zo niet: kies dan gewoon leuke kussentjes met een gave print!



Dutchbone Fauteuil Flair Dark Green