5x roze in huis

09-09-2018

Tip 1: Roze en goud

Dat roze en goud perfect bij elkaar passen, wisten we natuurlijk al. Maar wist je dat het ook nog eens rust en luxe uitstraalt? Gouden details zorgen voor een beetje glamour in huis, maar passen zo mooi bij roze dat het ook voor een heel rustig beeld zorgt. Combineer de roze fauteuil Kate bijvoorbeeld met deze gouden Leitmotiv tafel en tafellamp Base Vintage Goud.

        

Tip 2: Pastel roze

Houd je van een scandinavisch en minimalistisch interieur? Dan past pastel roze het beste bij jou. Deze lichte, roze kleur zorgt voor een lieve en rustige uitstraling in huis. De kleur is ook nog eens makkelijk te combineren met wit, hout, grijs en ander pastelkleuren. Wat dacht je van deze mooie Albert Kuip stoel van Zuiver?

       

Tip 3: Roze en okergeel

Er bestaan enorm veel tinten roze en iedere tint is wel weer mooi te combineren met een andere kleur. Maar de kleur waar iedere tint roze bij past, is toch wel okergeel. Dit is echt een match made in heaven! Welke tint roze je ook maar kiest, combineer het met okergele items en klaar is kees. Wat dacht je van deze okergele Woood Rocco Velvet bank of onze fauteuil Fonz in combinatie met roze accessoires?


(Bron: vtwonen) 

Tip 4: Roze en donkergroen

Planten en groen is helemaal in, dat mag duidelijk zijn. Vaak wordt dit gecombineerd met houten en stalen meubels om een stoere en industriële look te creëren. Fan van groen, maar toch op zoek naar een vleugje vrolijkheid? Combineer jouw groene muur of jungleprintje dan met een roze velevt bank of fauteuil. Geloof ons, met deze combinatie sla je de plank nooit mis! Combineer de Dutchbone Bank Chester Velvet Dark Green bijvoorbeeld met het Dutchbone kussen Spencer roze.


 

Tip 5: Roze, roze en nog eens roze

Kan het voor jou allemaal niet roze genoeg? Dan combineer je roze toch lekker met nog meer roze. Combineer een donkerroze met een lichtroze of poederroze kleur. Een combinatie van natuurlijke tinten roze vormt een prachtig kleurenpalet. Geen drukke kleurexplosie, maar juist een serene en rustige uitstraling.

      
(Bron: Riverdale)

We hopen dat je met deze tips aan de slag kunt en roze in huis durft te halen. Zit je toch nog wat in twijfel? Kom dan gerust langs in onze showroom, we helpen je met alle liefde om jouw roze interieur compleet te maken!