A touch of gold in je interieur

09-09-2019

Het begon bij mij met gouden randen onderaan zwarte bloempotten (die ik in 2018 al kocht, dus blijkbaar liep ik voor) (knipoog). Inmiddels heb ik meerdere “gouden” accessoires in mijn interieur. Toch hadden ze ook vroeger al die gouden details want ik heb een oude houten plantenbak van mijn ouders van vroeger en ook deze heeft twee gouden randen.

Vooral in de herfst en winter vind ik goud een mooie kleur voor je interieur. De laatste weken zie ik deze kleur enorm veel terug komen in allemaal woonbladen en op instagram. Ik combineer het veel met zwart, bijvoorbeeld een groepje windlichtjes en kaarsenhouders. Ook bloempotten zijn er steeds meer in goud of met goudkleurige details. Goud wordt natuurlijk ook veel gebruikt rond de kerst! Van die mooie sterren die je kunt ophangen of gouden decoraties in de kerstboom. Toch is het bij goud weer niet “hoe meer hoe beter” vind ik. Je zult bij mij geen grote gouden lijsten, stoelen of tafeltjes vinden, die misschien in een ander interieur weer wel heel mooi passen. Ik zie geregeld foto’s voorbij komen waarbij ik het wel heel mooi vind! Die kleine accessoires vind ik prachtig en dus ging ik ook bij Giga meubel op zoek naar wat mooie gouden accessoires. Ik kocht deze fantastische gouden pootjes om kaarsen in te zetten!

banner

Ook zag ik laatst bij iemand een mooi gedekte tafel voorbij komen met goudkleurig bestek. Ik denk dat dat mijn kersttafel wordt in december! Super te combineren met ons zwarte servies en dan zullen deze leuke kandelaars midden op de tafel staan! Voor de wat grotere gouden items kun je natuurlijk ook bij Giga Meubel kijken! Salontafeltjes, kastjes, bloempotten, kaarsenhouders, spiegels, je kunt je helemaal uitleven met goud!