De woonkleuren van 2020

06-01-2020

Afgelopen jaar zagen we veel betonlook wanden in grijstinten en Marrakech Walls in natuurlijke kleuren, maar ik heb het idee dat we dit jaar meer kleur gaan zien. Naast dat we al veel de terracotta kleur zagen, zien we nu terra roze als een nieuwe trend. Ook blauw tinten komen weer wat terug. Een oceaan blauwe kleur en natuurlijk de veel lichter blauw/groene kleur. Wat ik ook een hele mooie kleur vind is de hooi groene kleur die ik veel tegen kom op het internet. Ik heb de kleur nog niet veel gezien in interieurs maar misschien gaat dat nog komen en is het nog een hele nieuwe trend!

Kleuren Kleuren

Ik hou zelf wel heel erg van een print of een kleur hier en daar, maar ik merk ook dat ik daar soms alweer na een paar maanden zat van ben. Je kunt dus een kleur aanbrengen door verf of behang, maar het kan natuurlijk ook door een kleurrijke bank of stoelen of heel subtiel met woonaccessoires. Kies bijvoorbeeld voor Zuiver bank Fat Freddy salmon, voor een toffe roze eyecatcher in je woonkamer, of ja voor een sjieke velvet bank in een mooie kleur! Keuze genoeg!

Je kunt ook je eetkamer wat kleurrijker maken door je stoelen in 1 kleur te kiezen of juist een set stoelen met allemaal een andere kleur. Stoel Ivy is er wel in 8 verschillende kleuren dus daar kun je een hele mooie combi van maken! De Ivy is nu ook verkrijgbaar met gouden poten voor een leuke variatie. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren stoelen maar denk ook eens aan een combinatie van verschillende materialen.

Wil je niet je muur behangen of verven omdat je daar ook zo snel zat van bent? Kijk dan eens naar een groot schilderij of wandkleed. Deze urban cotton wandkleden zijn groot en hebben prachtige kleuren.

 Woonkamer 

Zo heeft onze slaapkamer vorig jaar een make-over gekregen. We hadden een grote groene muur en hebben nu gekozen voor rustige kleuren. Toch hebben we een zelfgemaakte wandplaat opgehangen in een terracotta kleur voor wat kleur en deze is makkelijk weer overschilderbaar. Ik ben ontzettend benieuwd of jullie al veel kleurrijke plannen hebben voor 2020? Willen jullie onze make-over van de eetkamer volgen en ben je benieuwd voor welke kleuren wij gaan, volg mij dan op @huisjeboompjeboys

Op een kleurrijk en gezond 2020! Liefs Wilma