Even voorstellen: dit ben ik, Wilma!

30-07-2019

Mijn eerste blog voor Giga Meubel is natuurlijk een voorstel blog. Ik ben Wilma en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. Bijna 35 jaar en woon samen met mijn gezin in het hoge noorden.Na lang zoeken vonden wij in november 2017 ons droomhuis en konden daar al voor het nieuwe jaar gaan wonen. Ik woon daar samen met mijn man Wouter en onze drie jongens, Kian, Tobie en Brent. Kian is 10, Tobie 8 en Brent bijna 4 en na de vakantie gaan ze dus alle drie naar de school. Omdat ik vanwege mijn gezondheid veel thuis ben is mijn interieur en het fotograferen daarvan echt een grote hobby geworden. Lees je mee?

Ik ben in 2011 geopereerd aan een ruggenmergtumor en toen we daar net aan gewend waren kreeg ik in 2013 blaaskanker. Dat waren voor mij en voor ons als gezin hele moeilijke tijden, maar gelukkig ben ik sinds die tijd schoon. Wel heb ik mijn leven heel anders moeten invullen dan daarvoor. Mijn energie en spierkracht is erg beperkt, dus ik moet mijn dagen zo invullen dat ik het goed kan verdelen en momenten inplan om weer op te laden en dat is soms best lastig als moeder van drie jongens vol energie. Gelukkig ben ik gezegend met veel lieve mensen en een positieve mindset en probeer altijd te kijken naar wat nog wel kan en niet naar wat er niet kan!

foto1

Een ander hobby van mij is om unieke items te zoeken voor in huis, bijvoorbeeld op marktplaats of in de kringloop, maar ook bij leuke woonwinkels. Ons interieur bestaat uit verschillende stijlen die ook regelmatig weer veranderen. Zo hebben we vorig jaar onze televisie hoek na anderhalf jaar alweer compleet veranderd, maar dat is vast herkenbaar voor velen van jullie! Wat er niet verandert zijn de vele planten in ons huis. Ik noem het vaak, ons huis vol groen en ook dat is een hobby! Ik hou van planten en kan helemaal blij worden als ik weer wat kan stekken of een nieuw blad zie groeien bij 1 van mijn planten. Ook hou ik erg van hout, natuurlijke kleuren en materialen en ook dat zie je steeds meer terug in ons interieur. Ons huis is nog lang niet af en ik hoop jullie steeds weer wat andere dingen te kunnen laten zien! Op instagram kun je mij volgen onder de naam: huisjeboompjeboys. Zelf haal ik veel inspiratie en ideeën van instagram en vind het super leuk om creatief bezig te zijn. Na een aantal gastblogs te hebben geschreven mag ik blogger worden voor Giga Meubel en daar heb ik heel veel zin in! Ik hoop dan ook dat jullie mijn blogs met veel plezier, herkenning en inspiratie zullen lezen!

foto2