Nieuwe gastblogger: Fleur!

06-08-2019

Nieuwe uitdaging

De komende weken sta ik voor een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb, namelijk: bloggen voor Giga meubel. Ik geef jullie een kijkje in mijn huis en zal verschillende materialen, meubelstukken en heersende trends gaan uitpluizen. Laten we beginnen bij het begin, mijn eigen stekkie, of ‘ons’ stekkie moet ik natuurlijk zeggen.

Ons interieur

Zoals gezegd wonen mijn vriend en ik in Maastricht. Ik ben dan ook van origine een echte ‘Limbo’ en Bourgondiër. We wonen nu zo’n 2 jaar in een nieuwbouw huurwoning vlakbij het centrum, waar we veel geluk mee hebben gehad. Bij de verhuizing zag ik eigenlijk pas voor het eerst zijn meubels. We hebben er gelukkig wat leuks van kunnen maken. Voor ons is het belangrijkste dat we een gezellig huis hebben waarin wat persoonlijke zaken terug te vinden zijn. Aangezien we graag reizen (lees: ik ben reisverslaafd en mijn vriend is mijn vaste reisgenoot) vinden we het bijvoorbeeld leuk om bijzondere souvenirs mee te nemen.

radio

Groen, modern én ouderwets

Ondertussen hebben we al heel wat veranderd in huis. Ik ontdek altijd wel weer iets nieuws dat we kunnen toevoegen of aanpassen in ons interieur. We hebben op dit moment veel groene tinten gebruikt. Ik had het idee geopperd van een groene muur, we hadden eerst een lichtblauwe op mijn verzoek, en toen ik op een middag thuiskwam had mijn vriend de muur geschilderd, hoe lief. Zo ben ik ook heel blij met onze groene buffetkast die we van familie hebben kunnen overnemen. We zijn sowieso fan van de combinatie van oude en nieuwe spullen. We hebben bijvoorbeeld ook een tweedehands kastje voor de tv opgeduikeld en onze eettafel zelf opgeschuurd en met Grey Wash en lak gepimpt.

kussen

vloerkleed

eettafel

Planten

Er zijn ook altijd wel planten en/of bloemen in onze woonkamer terug te vinden. Dit geeft echt wel een extra levendig element aan de inrichting naar mijn mening. Maar heel eerlijk hebben we allebei geen groene vingers dus we schaffen regelmatig nieuwe exemplaren aan. We doen in ieder geval ons best haha. 

planten

Droomhuis

Zodra mijn vriend klaar is met zijn studie willen we serieus op zoek naar een koophuis. Dit wordt hopelijk een knusse plek met genoeg karakter. We hebben al genoeg ideeën met betrekking tot de inrichting. Zo zijn we bijvoorbeeld allebei dol op Mediterrane en oosterse tegeltjes. Die gaan dan ook zeker terugkomen.

Hopelijk vond je het leuk om te spieken in mijn interieur, stay tuned want er gaan heel wat leuke dingen voorbijkomen de komende weken. Hoie!