Onze eetkeuken!

11-11-2019

Dat is wel zo makkelijk met tafel dekken en afruimen omdat je gelijk naast het aanrecht zit. Sinds kort hebben we hier een nieuwe eethoek en die past echt perfect bij onze keuken! Ik heb gekozen voor een zwarte tafel omdat we in onze eetkeuken veel zwart hebben. De raamkozijnen en raambekleding zijn ook zwart en verder heb ik de afgelopen jaren steeds meer zwarte accessoires en servies in de keuken verzameld. Onze keuken heeft een schuin, maar hoog plafond, daarom lijkt het niet klein door de donkere kleuren. Ook ben ik heel erg blij met de nieuwe stoelen! Ik heb gekozen voor twee zwarte en twee groene stoelen omdat ik dit een hele mooie combi vind. Ze zitten heel lekker en ze lijken niet zo groot, daarom passen ze hier perfect! Wij hebben gekozen voor stoel Comodo. De stoelen zijn er in nog meer mooie kleuren!

foto 2

Toen wij dit huis kochten was de keuken een crème kleur en had de wand alleen maar bovenkastjes. Wij hebben toen de bovenkastjes verwijderd en verplaatst en alle deurtjes geverfd. De bovenkastjes zijn wit en alle onder kastjes zijn antraciet en diezelfde kleuren lopen door op de muur tegenover het aanrecht. De deurtjes hebben allemaal een cognac kleurige leren handgreep gekregen en ook hebben we boomstam planken opgehangen aan leren plankdragers.

foto 1

Het leuke aan planken is dat je daar wat voorraadbussen neer kunt zetten en je mooiste servies kunt showen! Aan de muur tegenover het aanrecht hebben we een praktisch magneetbord waar je wat leuke foto’s, kaartjes of briefjes kunt plakken. Ook hebben we daar een bordenrek, wat wij gebruiken om alle houten planken neer te zetten. Wat ook een i-catcher in onze keuken is, is het grote wandkleed met daarop een slagers afbeelding van een rund. Binnenkort komt er nog een mooie grote lamp boven de tafel, maar het ziet er al zo anders uit dan toen we hier kwamen wonen! We koken, eten en zitten graag in onze gezellige, praktische eetkeuken!

foto 3