Rond, ronder, rondst

22-05-2019

Zo neemt een ronde tafel minder ruimte in dan een rechthoekige eettafel en heb je geen last van gevaarlijke scherpe hoeken (erg handig met kleine kinderen). Ook vind ik het eten aan een ronde tafel altijd net even wat gezelliger. Het is lekker knus, iedereen kan elkaar zien en je kan makkelijk bij het midden van de tafel. Super handig voor tijdens de maaltijd natuurlijk, maar ook als je bijvoorbeeld een spelletje doet. Toen onze houten rechthoekige eettafel aan vervanging toe was, wist ik meteen dat ik voor een ronde tafel wilde gaan! En wauw, wat ben ik er blij mee! Het ziet er niet alleen veel ruimtelijker uit, maar we houden ook echt veel ruimte over! Ik vond het een beetje spannend hoe de nieuwe tafel qua zitplaatsen zou uitpakken, maar met zijn vieren zitten we echt enorm ruim en is er dus ook nog voldoende plek voor gasten. Top dus!

Het blijft voor jullie nog even een verrassing welke tafel ik uitkoos, maar deze week laat ik jullie vast een aantal geweldige ronde tafels van Giga Meubel zien!  

Eettafel Rond JIM

Wat een plaatje is deze tafel met massief houten blad! Neutraal door de houtsoort en de metalen poten geven het geheel een stoere touch! Deze tafel past perfect in een scandinavisch interieur en je kan 'm heel leuk combineren met verschillende stoeltjes! Ik ben fan!

jim

Eettafel Barn 100 cm

Deze tafel is perfect als je op zoek bent naar een mooie tafel voor een wat kleinere ruimte! Een knusse tafel die met het mango houten blad en de metalen poten meteen een gezellige sfeer in huis geeft! Wat ik zelf ook erg mooi vind, is om een rond vloerkleed onder de tafel te leggen! Een rond jute kleed komt dan bijvoorbeeld prachtig tot zijn recht!

barn

Eettafel buck

De combinatie van het wat donkerdere blad en de zwarte stalen poten geeft deze tafel een stoere uitstraling! Perfect voor in een industrieel, of in een botanisch interieur! Zowel de lichte als de wat donkerdere houtsoorten combineren prachtig met groen dus haal vooral lekker veel planten naar je eethoek!

buck

En heb ik jullie al kunnen overtuigen om voor een ronde eettafel te gaan? Ik wil in ieder geval voorlopig niks anders meer! In mijn volgende blog zal ik jullie laten zien welke tafel van Giga Meubel hier inmiddels in mijn woonkeuken staat te shinen! Tot dan!