Trends & Inspiratie 31 mei 2019

Sample Sale 2019: The day after

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Donderdagochtend 06.00 uur: de wekker gaat. YES!… Sample Sale Day!
Aankleden en snel in de auto op naar Soest! Vandaag houden we voor de vierde keer een sample sale bij onze winkel in Soest. Om 07:00 verzamelen we om alles gereed te maken voor ons jaarlijks evenement. 

Zodra het hele team in Soest is aangekomen krijgt iedereen een taak toebedeeld. Eén groep is bezig om de tent op te zetten, een andere groep zorgt ervoor dat de winkel netjes is en weer een andere groep zet de laatste samples buiten. Om 07:45 uur staan de eerste mensen al op de stoep. Ze moeten helaas nog een even wachten, want pas om 09:00 begint de sample sale! We verzoeken de klanten om nog even achter het lint te wachten, maar dat vinden ze helemaal niet erg! Om 08:30 heeft het team nog snel een briefing om alles goed door te nemen, want iedereen moet goed voorbereid zijn. Om stipt 09:00 uur knippen we het lint door en is de sample sale geopend. De klanten rennen het terrein op! 

foto2

De meeste klanten hadden al een pronkstuk op het oog, andere keken rustig rond. Gelukkig was er genoeg keus. Binnen een uur waren al zeker 30% van de samples verkocht. Zodra klanten niet slaagde voor een samples, liepen ze de winkel in waar wij ook nog eens 10% korting gaven op alle artikelen. Er waren maar weinig klanten die met lege handen naar huis gingen. 

foto2

Rond 14:00 uur begon de achterste tent steeds leger te raken, maar zelfs tot 16:00 uur konden wij nog genoeg klanten blij maken met leuke items voor een zeer scherpe prijs. Er waren niet alles samples van onze eigen merk aanwezig, maar ook o.a. van Zuiver, Dutchbone, By-Boo en Eleonora. Na 16:00 werd de sample sale afgebouwd, terwijl de klanten nog tot 17:00 uur konden shoppen in de winkel. 

Nadat zowel de sample sale als de winkel was opgeruimd gingen we met het hele team nog even wat eten. Wij kijken terug naar een zeer geslaagde dag. Tot volgend jaar met weer mega veel kortingen op hééél veel meubels en accessoires. Zien we jou dan ook?!

team

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!