Back again

12-08-2019

Voor diegene die mij nog niet kennen, ik ben Rianne @aarnsrianne. Ik woon samen met Robert en Liv in een nieuwbouw woning in de gemeente Overbetuwe. Hier wonen we nu inmiddels alweer 5 jaar. Ik heb een creatief beroep, ik ben namelijk hairstylist, al 10 jaar! En dan hou je je zeker bezig met de laatste trends en ben je altijd creatief bezig. Wat ik graag doe als ik vrij ben, is tegenwoordig online shoppen haha. Dat is toch wat makkelijker met een dochtertje van 2! De postbode herkent me al als ik in het dorp loop!! (Oepsie bestel ik zo veel dan!!? Nee toch!) Hebben jullie dit ook? Vast wel. Daarnaast ben ik natuurlijk druk aan het dansen, toveren, spelen in de tipi-tent en het andere moment zitten we weer in het poppenhuis, struinen we 3 speeltuinen af en o ja de paarden staan ook nog in de buurt, even gedag zeggen!

foto1

Sinds we samenwonen is de creativiteit en het volgen van de trends, niet alleen op vakgebied, maar ook in en rond ons huis iets wat ik steeds leuker begon te vinden! Ik kan nu wel zeggen dat het mijn tweede passie is geworden. Het mooiste lijkt mij om deze twee passies ooit te kunnen combineren in de toekomst! Na ongeveer 1 jaar samenwonen ben ik ook begonnen met mijn Instagram account @aarnsrianne, vooral om inspiratie op te doen maar ook om inspiratie te delen met jullie! In de loop van deze tijd heb ik ook geleerd om mooie foto’s te maken, alles voor de foto en als je 10 minuten later kijkt, ziet het er wel anders uit hoor haha dan ligt er een toverstaf hier en een tuttenkar daar, is er een tent gebouwd van alle kussens die op de bank lagen! Het maken en bewerken van alle foto’s doe ik met mijn telefoon tot nu toe! Daar zitten tegenwoordig ook goede camera’s op en je kunt apps downloaden om evt de foto te bewerken.

foto2

Ook mijn creativiteit laat ik zien op mijn account, dat zijn de diy’s, die zijn vaak simpel en snel te maken en je hebt er niet veel voor nodig! Toen ik mijn diys deelde kreeg ik vaak berichten met vragen na het plaatsen van de zelf gemaakte projecten: 'Hoe heb je dit gedaan,? Wat leuk!!' 'Doe je ook op bestelling?' Waarbij ik dacht: nou dit kan toch iedereen? Zo moeilijk is het niet? maar dat bleek dus niet altijd zo te zijn! Sindsdien plaats ik ook foto’s van de benodigdheden en een korte tekst met uitleg in mijn stories! Waarbij ik ook een aantal zelfgemaakte producten aanbied zoals draadijzer namen en houten gepersonaliseerde toverstafjes voor de mini’s. Ook dit kunnen jullie van mij verwachten, een blogpost over leuke maar ook simpele diys! Die iedereen ja echt 'iedereen' wel kan maken en kwa materiaal hou ik van hergebruiken! Ik bewaar dus best wel wat dingen bv: glazen potten, restjes verf, hout, takken, en ook mooi inpakpapier of lint, leer, stof, een oude jeans. Zonde om alles weg te gooien toch? Als het ook een 2de leven kan krijgen. En weggooien kan altijd nog! Dus vanaf nu (bijna) alles bewaren.

foto3

Zoals ik al eerder vertelde heb ik in het begin van ons samenwonen ook gastblogs geschreven voor Giga Meubel. De style waar wij mee begonnen was industrieel met als kleuren grijs, zwart en een beetje wit en groen. Vooral nog zoekende naar wat wij allebei mooi vinden en om daar samen 1 stijl van te maken. Maar nu een aantal jaar verder is de stijl wel veranderd! Wij hebben een aantal stijlen weten te combineren. Het is een fijne mix van Boho, Bothanical en een touch of industrieel geworden.

Benieuwd hoe dat eruit ziet?
Benieuwd naar de Diy’s?
Benieuwd naar de betonmuur?
Benieuwd naar de kamer van Liv?
Benieuwd naar…..?
Dit en nog veel meer laat ik jullie graag zien in de volgende blogs.

 Liefs Rianne