Black Friday is coming...

18-11-2018

Stoere en industriële kasten

Eén van de toppers die tijdens op Black Friday met een grote korting te scoren is, is de Robin boekenkast small. Een heerlijk lifestyle item dat werkelijk in ieder interieur past!  De open boekenkast heeft stoere, opvallende details en die maken het item pas echt uniek.

Scandinavische stoelen

Ook de Havar stoel met armleuningen doen mee aan de Black Friday actie! Hoe gaaf zijn deze in een Scandinavisch interieur? De Havar ziet er niet alleen tof uit, hij zit ook nog eens super comfortabel. De kunststof zitting met houten poten maakt dit ontwerp tijdloos. Een prachtige combinatie voor het mooiste effect aan de eettafel.

Gouden accessoires

Wij zijn de grootste fan van deze trend! Gouden accessoires in huis zien we overal en wij snappen wel waarom. Misschien heb je al wat van deze items op onze social media kanalen voorbij zien komen, maar tot nu toe waren ze niet verkrijgbaar in de webshop. Nou, wij hebben goed nieuws: op Black Friday wel!


Hoeveel korting wij gaan weggeven op Black Friday en Cyber Monday? Dat houden we nog even geheim. Houd ons Instagram account in de gaten voor nog meer sneak peaks!