Welke kast past bij jou?

20-02-2020

Er zijn ontzettend veel soorten, maten en stijlen kasten. Het is belangrijk dat je de juiste kast uitkiest zodat deze perfect aansluit bij jouw woonstijl en de functie van de kast. Deze blogpost probeert een heldere uitleg te geven over de verschillende soorten, stijlen en merken. Na het lezen van deze blogpost zou je precies moeten weten welke kasten u de volgende keer moet aanschaffen!

Lees meer

Wat zet ik aan mijn bartafel of kookeiland?

17-02-2020

Een bartafel of kookeiland is de trend van nu. Het is belangrijk wat voor barstoel of barkruk je daar aan zet. Bij een bartafel zet je een barkruk en bij een kookeiland zet je een barstoel. Een barkruk is meestal verstelbaar en kan je op verschillende standen neerzetten. Een barstoel staat meestal op vier poten. Het is belangrijk om te weten hoe hoog de zitting moet zijn. Meer weten over barstoelen en barkrukken? Lees dit blog verder!

Lees meer

De ideale hoogte van een bartafel

15-02-2020

Een bartafel is een ontzettend gezellig element in huis. Je kunt er bijvoorbeeld gezellig aan borrelen met familie of vrienden. Bartafels zijn er in veel verschillende maten, maar wat is nou de ideale hoogte van een bartafel? We gaan samen een aantal verschillende maten af om te kijken welke hoogte het beste past bij jou.

Lees meer

Dressoirs: de sfeermaker in je huis

13-02-2020

Dressoirs zijn echte sfeermakers in je huis en ook nog eens ontzettend handig. Ze hebben veel opbergruimte en boven op het dressoir is er nog ruimte voor leuke decoratie zoals fotolijstjes, plantjes of kaarsen. Je ziet ook steeds vaker dat het dressoir gebruikt wordt als tv-meubel. Dressoirs zijn ook een prima opbergruimte voor in je kantoor, slaapkamer of hal. Voordat je een dressoir aanschaft is het belangrijk om te weten wat de functie van het meubel wordt.

dressoir

Lees meer

Hoe vind je de perfecte salontafel?

07-02-2020

De salontafel is een functioneel meubel in de woonkamer. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Er zijn geen standaardmaten voor een salontafel. Vooral als je online een salontafel wil bestellen, is het moeilijk inschatten hoe deze in jouw interieur zal staan. Om je een handje te helpen hebben we een aantal bepalende factoren voor je op een rijtje gezet.

 

Lees meer

Zo kies je een tv-meubel dat bij jouw interieur past

29-01-2020

Niks is fijner dan na een lange werkdag languit op de bank neer te ploffen en tv te kijken. Een stijlvol tv-meubel maakt jouw aanzicht nog mooier. Om de grootte van je tv-meubel te bepalen dien je rekening te houden met een aantal elementen namelijk: de grootte van je televisie, de ruimte tegen de wand en de hoogte van de rest van de meubels.

banner

Lees meer

Hoe bepaal ik de grootte van mijn eettafel?

27-01-2020

De eettafel is in veel interieurs een plek waar iedereen samenkomt. Om de juiste afmeting te bepalen voor de eettafel, spelen een aantal factoren mee. Hoe groot zijn jouw eetkamerstoelen? Voor welke vorm eettafel ga je en welk onderstel kies je? Ben je nog niet uit over de vorm? Lees dan hier advies over de vorm van je eettafel. Naast deze onderdelen hangt de grootte van de eettafel af van het aantal mensen en de grootte van de ruimte.

Lees meer

Welke eettafel vorm kan ik het beste kiezen?

24-01-2020

De eettafel is in veel ruimtes een plek waar iedereen samenkomt. Maar welke vorm past het beste in jouw interieur? De vorm en grootte van jouw eettafel bepalen, hangt af van het aantal mensen en de grootte van de ruimte. Wij hebben de voor- en nadelen van elke vorm tafel op een rijtje gezet:

Banner

Lees meer

Hoe hoog moet mijn eettafel zijn?

10-01-2020

Het bepalen van de hoogte van jouw eettafel is belangrijk omdat je comfortabel wilt zitten. Een voorkeur voor zithoogte aan een tafel is erg persoonlijk. De ene persoon vindt het prettiger om hoog aan tafel te zitten en de ander zit juist liever lager.

Dit is wat je kunt doen om de juiste hoogte van een eettafel te bepalen:

Banner

Lees meer

Hoe behandelt u hout?

20-01-2019

Wanneer u net een mooi meubelstuk van hout heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat het meubelstuk zo lang mogelijk meegaat. Hout is een natuurproduct met een mooie en authentieke uitstraling. In deze blog leggen wij uit hoe u hout het beste kunt behandelen.

Lees meer

Zo behandel je fluweel!

02-09-2018

Velours en fluweel zijn helemaal de trend van nu. Naast dat de stoffen zich kenmerken als luxe stoffen, stralen ze om die reden ook elegantie en klasse uit. Door een simpele vlek op een bank, verdwijnt in één klap het vorstelijke effect. Om dit tegen te gaan, hebben we een aantal onderhoudstips voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer