​8 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor Giga Meubel

06-01-2019

1. Eigen ontwerpen

Onze grote kracht is dat we zelf onze meubels ontwerpen, importeren, uitzoeken en/of laten maken in het buitenland. Daardoor zijn al onze meubels uniek en van onszelf.


2. Laatste trends

Het volgen van de laatste trends vinden wij belangrijk. Daarom brengen wij meerdere keren per jaar een bezoek aan exclusieve inkoopadressen en eigen productielijn in het buitenland, maar ook houden wij de laatste trends bij op het gebied van living.

3. Combineren van verschillende stijlen

Ons motto zegt het al: ‘Don’t be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else’. Binnen de meubelbranche zijn wij anders dan anderen. De klant komt naar Giga Meubel, omdat de meubels op de woonboulevard niet meer prikkelen en inspireren. Wij combineren verschillende stijlen en bieden een combinatie van industriële, new vintage, retro, lifestyle en urban chique meubelen.


4. Geen bouwpakketten

Wij willen niet alleen anders zijn in onze stijl, maar ook in onze kwaliteit. Bij ons krijg je geen bouwpakket, maar een stevig meubel wat over het algemeen iets zwaarder is. De meubels wiebelen hierdoor niet.


5. Breed aanbod

De naam zegt het al, wij hebben giga veel meubels. Ons aanbod is heel breed en divers. Wij bieden betaalbare en luxe meubels en accessoires. Daarnaast werken wij samen met veel leveranciers om de klant een zo breed mogelijk assortiment te bieden.

6. Persoonlijk contact

Wij vinden het leuk om onze klanten een kijkje te geven in onze dagelijkse bezigheden en nieuwe producten. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en aan onze klantenservice kunt u elke vraag stellen die u heeft. Op social media kunt u ons dagelijks volgen. Hier zijn wij ook te benaderen voor vragen en delen wij leuke tips. 

7. Enorme groei 

In de afgelopen 7 jaar heeft Giga Meubel zich ontwikkeld tot een groot en bekend begrip in de meubelbranche. Na deze enorme groei in 7 jaar tijd, is in juli 2017 de tweede vestiging geopend in België. Hiermee zijn wij zeker nog niet uitgegroeid.


8. Goede bezorging

Bestellingen boven de € 200,- bezorgen wij gratis. Een goede bezorging vinden wij belangrijk, daarom doen onze chauffeurs er alles aan om de meubels zo goed mogelijk af te leveren. Zij krijgen dagelijks veel complimenten van onze klanten.