NEWS: De #IGreadyfortheleavestofalllunch 2016

12-10-2016

Afgelopen zondag stond in het teken van de derde IG(Instagram)lunch met als dit keer het thema #IGreadyfortheleavestofalllunch. Met een berg goed gevulde goodiebags vertrok Vicky van Stijlhabitat op tijd naar Odyvet om daar de laatste puntjes op de i te zetten, de goodiebags voor iedereen klaar te zetten en alvast wat foto’s te maken.

Langzaam druppelde iedereen binnen en kon de middag beginnen. We startten met een heerlijk roomsoepje, minibroodje en salade. Toen het volgende hapje in de oven stond leidde Odyvet de gasten rond in haar huis. Iedereen kwam met een berg inspiratie weer aan tafel waar we konden genieten van een heerlijke hartige muffin. Daarna was het tijd voor het eerste onderdeel van de goodiebag: Creative Lab Amsterdam had voor iedereen een postkaart geregeld en daarbij de opdracht om iemand met een kaartje te verrassen. De één ging enthousiast aan de slag, terwijl de ander wat meer tijd nodig had om een tekst op papier te krijgen. Maar eenmaal klaar had iedereen zijn kaartje geschreven, adressen werden verzameld en de kaartjes gingen diezelfde middag nog richting brievenbus (en ik heb de eerste positieve reacties op ontvangen kaartjes al gekregen)! Zo’n leuke actie, dank je wel Creative Lab Amsterdam!Nadat de kaartjes op de post werden gedaan, werd de rest van de goodiebag onthuld. Wat een leuke items zijn er weer gesponsord! Vicky & Odyvet gaan er deze keer niet te veel woorden aan toevoegen maar laten jullie vooral de foto’s zien:-). En het leuke is: 1 goodiebag wordt vanavond verloot, daarover hieronder meer.Flexa: 3 kleurtesters (Early Dew, Okergoud, Denim Drift)
Creative Lab Amsterdam: Kaart
Loft: Canvastas
Giga Meubel: Cadeaubon
Zusss: Nylon boodschappentasje
Winkeltje van Anne: 2 kaarten
Dipty Wonen: Luchtplantje en kortingscode
Funny Side Up: Kaart
Bloosz: Sleutelhanger leren ster
Knit Factory: Keukendoek
Brainy Days: Luchtplantje in glazen bol
Goudsteen Conceptstore: Vaasje
Cotton Ball Lights: Lichtsnoer 10 bollen
Deens: Canvas plankdragers
Knap Goed: Sisal koetouw (of andere goodie)
Puber Peppers: Motivatiekaarten

De goodiebag heeft deze keer een waarde van €135, iedereen was echt weer onder de indruk van de gesponsorde items.Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn bij de IGlunch? Volg dan Odyvet en Stijl Habitat op Instagram, zodat je als één van de eerste weet wanneer de volgende lunch plaatsvindt en je je kunt aanmelden!Én dan de goodiebag! Wil jij kans maken op de laatste goodiebag? Volg dan @odyvet en @stijlhabitat op Instagram en deel onderstaande foto op social media met de #IGfalllunchgiveaway. Voor extra kans vinden wij het leuk als jullie de sponsors ook zoveel mogelijk volgen op IG. Vanavond wordt de winnaar bekend gemaakt!