Inspiratie voor de eetkamer met de nieuwe items van Giga Meubel

01-03-2019

Hippe eetkamerstoelen

Wij hebben twee nieuwe eetkamerstoelen, waar jij comforabel op kunt zitten. De stoelen passen bij elke tafel. Eetkamerstoelen met een velvet bekleding zijn ontzettend stijlvol. Wil je een stoel met een opvallend design? Ga dan voor de stoel Grace. Wil je liever voor veilig gaan? Dan biedt de stoel Lola alle comfort die je nodig hebt. 
Geschikte eettafel

De look van de tafel is bepalend voor de hele sfeer van de ruimte. Een robuuste houten tafel met metalen poten is op dit moment erg populair. Het zorgt voor een stoere en industriële uitstraling. Je eettafel staat in het middelpunt van de eetkamer, daarom is het belangrijk dat je hier een geschikte tafel plaatst. Wij hebben een aantal nieuwe vierkante tafels, zoals de eettafel Siem. Aan deze tafel kun je gezellig met elkaar dineren, omdat niemand aan de zijkant hoeft te zitten.

Hippe wijnkast

Ben je een wijnliefhebber? Dan is de wijnkast Vicky onmisbaar in je woning! Deze mooie kast heeft twee laden onderin, met plek voor 14 flessen wijn. De wijnkast biedt ook genoeg ruimte om al je glazen in op te bergen. De wijnkast is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte poedercoating. De kast past goed in een retro interieur maar kan ook heel goed met andere woonstijlen worden gecombineerd.