Trends & InspiratieAdviesWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratieSlaapkamer inspiratie 25 mei 2022

Check welke kleur bij jou past met een kleur app

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Vind je veel kleuren mooi en weet je niet zo goed welke kleur je nou moet kiezen voor bijvoorbeeld je slaapkamer? Probeer dan eens een kleur app. Met een kleur app kom je erachter welke kleuren bij jou passen. Dit kan je een handje op weg helpen met kiezen. 

Er zijn verschillende kleur en verf apps beschikbaar. We zullen er een aantal voor je bespreken. 

Paint my wall 

Met deze app kan je muren op je foto gemakkelijk een andere kleur geven. Zo kan je makkelijk zien hoe het staat als je een muur in een bepaalde kleur zou verven. 

Magicplan

Met deze app kan je snel en gemakkelijk je huis opmeten, door foto’s te maken. Zo weet je snel hoeveel verf je nodig hebt voor een bepaalde muur en hoef je niet alles zelf op te meten. 

Flexa Visualizer 

Met deze app kan je honderden kleuren van Flexa testen met je live modus. Zo kan je makkelijk zien welke kleuren bij elkaar passen. Ontwikkel een kleurenpalet en test het meteen uit. 

ColorSmart by Behr

Met deze app kan je snel zien hoe een kleur staat in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Ook toont de app bijpassende kleurpaletten bij de door jou gekozen kleur. Je kan ook een eigen foto uploaden. De app zoekt kleuren die het dichtste bij de kleuren van de foto komen. 

Deze apps zijn een aantal voorbeelden, die handig kunnen zijn bij het uitzoeken van kleuren. Ga vooral zelf experimenteren en kijk welke app het beste voor jou werkt. Nu moet het wel lukken om de juiste kleuren te kiezen! 

 

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!