De 5 leukste kapstokken

13-01-2019

1. Kapstok Iron

Kapstok Iron heeft een stevig onderstel door zijn drie poten. De stoere uitstraling geeft deze kapstok een industriële, vintage look aan uw gang of woonkamer. 
 

 

2. Kapstok Wire

Met deze toffe kapstok zet u de trend! U kunt niet alleen jassen aan de kapstok hangen, maar de Wire heeft ook drie opbergvakken. 


3. Kapstok Scrapwood 3-haaks

De Scrapwood heeft 3 haken en is handgemaakt van scrapwood, sloophout uit Indiase huizen, met de originele verf er nog op. Erg leuk voor in de gang, maar ook zeer geschikt in de kinderkamer, bijvoorbeeld aan de deur.


 

4. Kapstok Floyd

De kleinere variant van de Stoer is de Kapstok Floyd. De kapstok biedt opbergmogelijkheden voor meerdere accessoires in één. Door het gebruik van hout en ijzer heeft de kapstok een stoere uitstraling en past de kapstok in vrijwel elk interieur.

 

5. Kledingrek Nordic

Kleding kopen is leuk, maar vaak hangt het in de kast en ziet u er niks van. Met Kledingrek Nordic zorgt u ervoor dat alle leuke aankopen continu kunt bewonderen zijn. Nog een pluspunt: hij past ook nog eens in vrijwel ieder interieur. Het kledingrek is te verkrijgen in zowel zwart als goud.