De Favoriete Open Kast Van Anne

29-10-2017

Giga Meubel had het eerder al over hun 5 favorieten Open kasten in de Monthly Favourites Blog: 5x Eye Catcher Open Kasten. Maar vandaag vertel ik over mijn eigen favoriete open kast!


Ik ben verliefd, maar wel nog druk bezig met de perfecte inrichting! Ik wil gaan voor praktisch met veel opbergruimte, maar aan de andere kant moet deze open kast ook super gaaf ingericht worden.Deze open kast is eigenlijk een oude veiling kar en stond ergens bij mijn vader in een verlaten hoekje. Tot dat ik deze op een dag zag en dacht, die kan wel eens erg gaaf staan in mijn woonkamer. De kar is doorleefd, van ijzer en heeft daarom de perfecte industriële look. De schappen zijn van hout en kunnen dus ook nog altijd geschilderd worden.

Na veel afstoffen en poetsen heb ik de kar naar binnen gehaald en al zeg ik het zelf, hij is al fantastisch zonder iets erin!! 

Omdat ik hou van een landelijke, sobere inrichting ben ik opzoek gegaan naar vilten manden. Deze stralen warmte uit maar zijn daar in tegen ook stoer. De inrichting is nog niet helemaal compleet, maar wat vinden jullie ervan?Liefs, Anne
Studio A. Fotografie & Styling