De gaming bureaustoel: zo kijk jij de Grand Prix in stijl

18-07-2018

De gaming bureaustoel

Hij is populair: onze gaming bureaustoel! De bureaustoel heeft het uiterlijk van een racestoel en staat superstoer in iedere kamer. De stoel heeft een geweldig zitcomfort. De stoel is geschikt voor professioneel gebruik op kantoor, maar ook ideaal voor in de eetkamer, woonkamer of slaapkamer en een echte musthave voor iedere gamer. Natuurlijk kun je er ook een race mee houden in de straat, maar of de andere weggebruikers daar blij van worden kunnen we niet garanderen ;)

Misschien is het toch verstandiger om voor de veilige tour te kiezen: dit weekend is de stoel natuurlijk perfect om op te zitten terwijl je naar de Grand Prix kijkt. Zo waan jij je helemaal in de rol van Max Verstappen!De gaming bureaustoel is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Op welke kleur zet jij in voor de winst?

De stoel wordt geleverd met een extra hoofdkussen en een lendesteun/kussen. Een beetje extra comfort is in het weekend nooit verkeerd (en door de weeks ook meer dan verdiend).  

Ergonomische bureaustoel

Als je dagenlang achter de computer zit of aan het gamen bent is het erg belangrijk dat je in de juiste houding zit. Wanneer dit niet zo is, loop je het risico op nek-, arm- en rugklachten. Het is daarom van belang dat je een bureaustoel hebt die ergonomisch is. Een ergonomische bureaustoel kun je helemaal instellen naar jouw lichaam. Als je dit op de juiste manier doet, verminderd dit de kans op klachten.

Bij onze gaming bureaustoel hoef je je geen zorgen te maken. Deze bureaustoel kun je helemaal instellen naar jouw lichaam en is ergonomisch.

Een industriële bureaustoel

De Game Racing Chair is een eyecatcher voor elk interieur. Maar we kunnen deze blog eigenlijk niet afsluiten zonder ook even onze favoriete industriële bureaustoel uit te lichten. Kijk eens naar onze beauty Zuiver Office Chair. Deze bureaustoel is cognac van kleur en zit heerlijk door de zachte en geribbelde stoffering. De stoel past perfect in een industrieel interieur.Wil je de gaming bureaustoel of onze andere bureaustoelen eens in het echt bekijken en zelf het zitcomfort ervaren? We verwelkomen je graag in de Giga Meubel showroom in Soest