De gelukkige winnaar

18-04-2018

‘Lieverd, ik wil graag een nieuwe kast’ riep ik een paar weken geleden, wijzend naar de oude stellingkast die we in een opwelling gekocht hadden. Pas hebben we onze woonkamer een make-over gegeven, maar we konden nog niet de juiste kast vinden. We waren op zoek naar een stoere kast die bij onze lichte, industriële inrichting past.
 
Ik opende Instagram en zag de 20K-winactie van Giga Meubel voorbijkomen. ‘Toch maar een kansje wagen’ dacht ik.
En ja hoor! Ik zag dat Giga Meubel mij getagged had, mijn hart maakte een sprongetje! Ik denk dat ik wel 20 keer gezegd heb ‘ik heb een kast gewonnen’.
Een week later kwamen ze de Big metal-kast netjes bij ons thuis afleveren, wat is hij mooi!


 
Het leuke is dat ze met de hand worden gemaakt dus er is er geen een hetzelfde! Voor ons is dit echt de ideale kast met kleintjes in huis, er zit namelijk een extra sluiting boven de deurtjes waardoor ze er niet in kunnen. Hij is mooi afgewerkt met stoere details.
 
Heel erg bedankt Giga meubel, wat zijn we er blij mee! 
 
Liefs Corina
(@huisje.doel)