De interieur trend van 2019: Zwart

26-04-2019

Zwarte muren

Wat je momenteel bijvoorbeeld ziet zijn zwarte muren. En als je zwart op de juiste manier combineert, hoeft het helemaal niet zwaar en donker te ogen. Een witte vloer, of lichthouten meubels zijn de perfecte combinatie om zo'n muur een beetje luchtig te houden. Ook keukens zie je steeds vaker in het zwart. En ook hier zie je dat door het gebruik van houten accenten en een witte vloer het geheel -ondanks de zwarte kleur- toch heel warm lijkt.

Zwarte accenten

Ik ben vorig jaar zelf ook gaan experimenten met zwart. Het begon met een zwart tafeltje bij de bank. Juist de toevoeging van het zwart maakte mijn woonkamer ineens een stuk krachtiger. En toen begon mijn liefde voor deze kleur.

Woonkeuken make-over met Giga meubel

Er kwam dus steeds meer zwart in ons lichte pastel interieur. Juist de combinatie met wit, lichthout en een beetje pastel vind ik helemaal te gek. Ik hou er vooral van om zwart in frames van meubels terug te zien. Dus een zwart frame van een stoel en dan in combinatie met gekleurde kussens. Of een bijzettafel met zwarte poten. Juist de combinatie van beiden zorgt voor een luchtig geheel.Voor onze woonkeuken was ik aan het oriënteren op een nieuwe eettafel. En met mijn nieuwe liefde voor zwart in mijn achterhoofd besloot ik op zoek te gaan naar een eettafel met zwart frame. Onze woonkeuken heeft een zacht roze kleur op de muur en kon wel een beetje pit gebruiken. Giga meubel heeft ontzettend veel keuze in zwart interieur. Kasten, tafels, stoelen, bijna alles is te bestellen in het zwart of met een zwart accent. De ideale plek om mijn droom eettafel te vinden dus!In mijn volgende blog lees je meer over mijn zoektocht naar de perfecte eettafel en onthul ik welke tafel het is geworden!