De spiegels van Anne

10-09-2017

De spiegel kan verschillende functies hebben in je huis. In de eerste plaats is de spiegel er natuurlijk voor om je look te checken voor je de deur uit gaat. Daarnaast kan de spiegel puur ter decoratie aan de wand gebruikt worden of zelfs als extra lichtbron. Met een spiegel lijkt je ruimte groter en je kan er donkere hoekjes mee uitlichten. De spiegel is dus heel veelzijdig in je interieur! 

Spiegels mogen we daarom ook overal in huis tegen komen, want de juiste spiegel in je interieur geeft karakter en sfeer. Gelukkig zien we ze in de winkels ook in allerlei soorten maten, kleuren, vormen en verschillende stijlen. Voor elke interieurstijl is er wel een spiegel!

Ik schrijft dit blog nu over spiegels omdat ik in de afgelopen 3 weken 4 spiegels ben tegengekomen en allemaal heb gekocht! ;-) Ik ben er helemaal blij mee!!
2 oude spiegels met een mooie facetrand welke ik op de carbootsale op de kop heb getikt.
De bedoeling is dat ik de randen mooi ga opschuren en een kleurtje ga geven. Zodat de oude spiegels weer zijn opgefrist, want de houtenkleur is nu wel erg donker. Welke kleur het gaat worden, daar ben ik nog niet uit. Maar wou de spiegels toch al met jullie delen, wat vinden jullie ervan? Naast de 2 oude spiegels heb ik ook nog 2 ronde spiegels gescoord bij de Kwantum voor in onze tuin. Deze spiegels vond ik zo leuk en zijn de industriële twist in onze tuin. Ik wil later nog iets moois tegen deze muur laten groeien zodat de muur nog wat meer is opgevuld. Zie hieronder de 2 ronde spiegels.Verder had ik ook al spiegels in huis. Hiervan nog een leuke sfeerplaatjes. 


 
Groetjes,

Anne
Studio A. Fotografie & Styling