De Stoere Jongens Kamer Van Miranda

01-10-2017

Het voormalige geel geverfde peuterbedje werd door Wessel eigenlijk nooit leuk gevonden. Het bed was prima maar die kleur beviel hem echt niet! Nu hij 6 jaar is geworden werd het dus wel tijd voor een stoer bed. De keuze voor een laag of half-hoog slaper heeft mij wel even bezig gehouden. In een kamertje van 3,5 meter bij 2,5 meter kun je namelijk niet heel veel kwijt.
 

 
Kortgeleden had Wessel al een nieuwe kast gekregen omdat de deuren van zijn nog babykamerkast er “spontaan” waren uitgevallen. De nieuwe kast viel iets groter uit dan gepland dus de ruimte die overbleef was beperkt. Ook wilde Wessel graag zijn werk en speelplank onder het raam behouden. Daar kan hij namelijk heerlijk tekenen en Lego bouwen. Dus met een hoop rekening te houden… De keuze is uiteindelijk op een halfhoogslaper gevallen waaronder we een speelmatras hebben gelegd die ook als logeermatras te gebruiken is. Een paar kussens voor de finishing touch en spelen maar.
 

 
De bergen op de muur achter zijn bed hadden we er vorig jaar al op geschilderd. Het eerste wat Wessel zei toen hij voor het eerst in zijn nieuwe bed ging slapen was "mam, ik slaap nu tussen de bergen!".
Wat heerlijk dat je met wat kleine aanpassingen van een kleuterkamer een stoere kamer voor een blije 6 jarige jongen kunt maken!