Dé woontrends van 2018!

04-02-2018

De woontrends van 2018 zullen anders zijn dan de woontrends van 2017. Hou jij van zwart en minimalistische vormen, dan gaat 2018 niet helemaal jouw jaar worden. Geloof ons, dit jaar gaan we uitpakken!
 
COLOUR
Bruin is dit jaar het nieuwe zwart en wit gaat weer een perfecte basis worden in combinatie met gezellige en felle kleuren. Donkerblauw en donkergroen blijven een goede keuze en zand-aarde kleuren worden hier aan toegepast. Zo creëer jij de perfecte combinatie. De lichte ruimtes gaan plaatsmaken voor donkere en sfeervolle interieurs. De natuur is opnieuw trendy maar het gaat allemaal veel speelser en vrolijker worden!


 
HOLOGRAPHIC
De geometrische en grafische designs zagen we afgelopen seizoen al veel. Goed nieuws: deze designs gaan mee naar het najaar. Wat ook helemaal te gek is; de klassieke witte ‘metro’ tegeltjes gaan plaatsmaken voor de holografische  ‘mermaid’ tegels! (hoe gaaf?!) De holografische kleuren gaan ook een comeback maken!  MATERIALEN
Stoffen zoals wol, velours en fluweel zijn nog steeds niet weg te denken uit de meeste interieurs. Ze geven je interieur een luxe uitstraling. Met goudkleurige accessoires van messing maak je deze chique look compleet en blijf je mee doen met de trends van nu!


 
Al deze trends zijn zo gaaf te combineren met de geliefde visgraatvloer (wij hopen zo dat die trend ook nog wel even blijft bestaan) De visgraat gaan we overigens ook terug zien in meubels en accessoires! Wij kunnen niet meer wachten om met deze verschillende stijlen de leukste inspiratie hoekjes in onze winkel te creëren.
 
Have a happy home!
 

- Team Giga Meubel 


Foto's; Pinterest