Deze items mogen niet ontbreken in een fijn interieur

02-05-2019

Ontspanning ten top

Na een dag werken is er niets zo fijn als lekker op de bank te ploffen en je favoriete serie te binge-watchen. Daarom op nummer één in mijn lijst: een ultieme chill hoek. Voor mij is dit een sfeervolle knusse ruimte waar de bank of een relaxte stoel in het middelpunt staat. Heerlijk vol met kussens en een warm kleedje. Deze ruimte moet voorzien zijn van sfeerverlichting, bijpassende tafeltjes en een gezellig kleed.

allwhite

Eethoek

Als foodie vind ik het super leuk om voor vrienden en familie te koken, een gezellige eethoek is daarom een belangrijk item in ons huis. Mijn voorkeur gaat uit naar een grote eettafel waar je makkelijk kunt aanschuiven en waar een relaxte vibe omheen hangt. Om het geheel af te maken is een openhaard natuurlijk de perfecte eye-cather.

Borreltijd

Naast een gezellige eethoek, vind ik dat een plek om te borrelen eigenlijk niet mag ontbreken. Je moet hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben, maar met een beetje creativiteit creëer je zo een gezellige borrelplek in de keuken of in de woonkamer. Persoonlijk zou mijn voorkeur uitgaan naar een hoge tafel gecombineerd met zachte velvet barkrukken. Extra leuk: om in het borrel thema te blijven is het natuurlijk ook supertof dit te combineren met een zogeheten ‘cocktail cart’. Dit kan een trolley zijn maar ook een stoere open kast.

Borreltijd

Urban Chique

Een beetje urban chique mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur anno 2019. Stoere accessoires en meubels zijn bij deze stijl een absolute must. Denk aan een open stalen kast welke je kan decoreren met groene planten en leuke accessoires.

Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw interieur? Laat het weten in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd!

Bron foto 1: http://blog.paulinaarcklin.net/2017/11/bypias-home-canvas-posters.html

Bron foto 2: https://www.gigameubel.nl/bartafel-jackie-180cm

Bron foto 3: https://www.chroniclesoffrivolity.com/2015/08/bar-cart-styling/

Bron foto 4: http://blog.paulinaarcklin.net/2017/11/bypias-home-canvas-posters.html