Get The Look! Licht Industrieel

20-08-2017

Deze twee foto’s laten zien dan een industriële look niet per se donker hoeft te zijn. Met de eettafel Jim in het wit heb je de perfecte combinatie van licht en stoer. Deze tafel is trouwens ook goed te gebruiken bij de Scandinavische trend. Een goede vervanger voor de eettafel Jim is de eettafel Jackie. Heb je de ruimte? Kies dan voor een tafel van 240 cm! Zo kun je veel vrienden uitnodigen om bij jou te eten en kun je gezellig natafelen.

Zorg voor rust door gebruik te maken van een hele rij van dezelfde stoelen. De Scuola stoel brengt je terug naar je schooltijd en is met haar slanke verschijning perfect als je houdt van “lichte” meubels. Deze stoel zou je ook heel goed aan een bureau kunnen schuiven.  
De combinatie van deze items zorgt voor een luchtig en licht interieur, maar dat betekent niet dat de lamp mag worden vergeten! Breng licht in huis door de stoere Brooklyn hanglamp. Hang hier ook weer twee of drie lampen naast elkaar en zo creëer je de rust die je in huis wilt hebben.
 
Na een drukke dag van huis plof je natuurlijk het liefst op de bank. De Rodeo Bank is niet alleen stoer, maar is ook heerlijk om op neer te ploffen. Doordat de bank hoog op z’n poten staat, zorgt dit ook weer voor de luchtigheid die deze look uitstraalt. Ondanks de donkere kleur van de bank, straalt het niet uit als een dominant of “zwaar” item in je huis.
 
De look zorgt voor rust, is goed in evenwicht qua licht en grote items. Deze look laat zien dat industrieel stoer, licht is!
 
Items die ik gebruikte om deze look te creëren zijn:
Rodeo 3-zits Cognac
Stoel Scuola
- Eettafel Jim wit
- Hanglamp Brooklyn zwart
- Stool kruk Spindoctor Bruin 

Liefs,
Alana Jansen (@liefslaan)