GIGA Customerdays van 2018

30-12-2018

Industrieel groen

De dining room van @mach.s is prachtig industrieel gestyled. De groene muur en planten passen goed bij de houten tafel en zwarte stoelen en lampen. De ladenkast industrieel met 15 laden valt extra goed op in deze foto.  Foto van @mach.s

Urban Jungle

Van planten kun je er nooit genoeg hebben. Daar zijn wij het helemaal mee eens @everydeco. Zijn favoriete plant is de Monstera deliciosa en ook al is deze plant mega groot, wij zijn ook fan! Bedankt voor het delen van deze coole foto met onze Dressoir Nordic in het zwart.Foto van @everydeco

Cozy Kinderkamer

Onze items zijn ook geschikt voor in de kinderkamer. Zo heeft @kaesutherland de Fauteuil Matt linnen naast de wieg staan. Bedankt voor het taggen en delen van deze mooie foto.


Foto door @kaesutherland

Into the dark

De donkere muur van @huizedop is pas echt industrieel. De Vitrinekast Iris past perfect in dit hoekje. De combinatie van hout en planten zorgt voor een gezellige sfeer. Ook dit interieur vinden wij een parel en daarom is deze foto een terechte GIGA Customerday geweest.


Foto van @huizedop

Robuuste spiegel

Geen spiegeltje aan de wand, maar spiegel tegen de muur. Zo lijkt de kamer optisch nog groter. De spiegel past perfect bij onze Open Boekenkast Kenzo en Urban met 2 laden. Super toffe foto van @wonen.by.l.


Foto van @wonen.by.l
 

Wij zijn altijd enorm benieuwd waar onze meubels belanden, dus blijf ons taggen op Instagram en blijf  #gigameubel gebruiken!