GIGA GUEST: A sunny end from Suncheré

23-04-2017Hoi lieve allemaal! Dit is alweer mijn laatste blog voor Gigameubel, maar natuurlijk sluit ik het af met een zonnig einde! 
Want ow ow ow wat hebben we toch al kunnen genieten van het mooie zonnetje! 

Zodra de eerste zonnestralen goed doorkomen en de thermometer boven de 18 graden springt, wil ik gelijk alles 'zomerklaar' zetten 
Helemaal omdat we onze tuin opnieuw hebben aangelegd en de overkapping hebben uitgebouwd. Ik kon gewoon niet wachten tot dat het moment daar was om alles schoon te maken en in te richten! 

Wij hebben de tuin zo goed als onderhoudsvrij laten indelen, zodat we in de zomer ook echt kunnen genieten en niet alleen maar in de tuin aan het werk zijn.  
Aan weerskanten ligt een stuk gras (oké dat moet natuurlijk gemaaid worden) met in het midden een pad van oude steentjes in combinatie met kinderkoppen. Dit pad maakt de verbinding tussen het terras bij het huis en de overkapping. 
Om ook wat fleurigheid aan te brengen, staan er door de tuin planten en bloemen in potten verspreid. Wel staan ze in kleine groepjes bij elkaar, om een groter effect te creëren. Aan de kant van het huis staat de buitentafel (die we samen hebben gemaakt). Hier kunnen we heerlijk in de zon lunchen of dineren, maar als we in de schaduw willen eten kunnen we ook aan de bartafel onder de overkapping zitten. 
Aangezien we onwijs graag bbqen (weer of geen weer, gemiddeld 3x per week), is de bartafel een ideale plek om samen te eten. 
Bij het bbqen moet je niet denken aan speklappen, worstjes en saté, maar gewoon een lekker stukje vlees of vis 

Onder de overkapping kunnen we ook heerlijk zitten op de houten hoekbank met witte kussens. Ik dacht dat het heel besmettelijk zou zijn (wit), maar dat valt reuze mee. Ik ben toch blij met de lichte kleur, omdat de overkapping helemaal van hout is geeft dit een fris effect.
S'avonds is het nu nog iets te koud om buiten te zitten, daarom hebben we ook een houtkachel geplaatst. Deze geeft echt veel warmte waardoor we er bijna elk moment kunnen vertoeven. Overal in de tuin staan of hangen lampjes. Ik vind dat zo gezellig om te zien dat wanneer het schemerig wordt er overal lichtpuntjes zijn. En als er niet veel wind staat gaan ook alle kaarsjes aan!

Ik wens jullie allemaal een zonnige lente en zomer toe! Natuurlijk kun je mij nog volgen op Instagram en Facebook. 
Bedankt voor het lezen!

Liefs Suncheré 

Instagram: sun.styling 
Facebook: SunStyling 
Blogspot: www.sunstyling.blogspot.nl