GIGA GUEST: Alweer Muk haar laatste blog...

21-05-2017

Groen in huis en tuin
 
Ik ben gek op groen in huis, maar met het mooie weer in aantocht kan groen buitenshuis ook niet ontbreken! De afgelopen weken begon het te kriebelen om zowel binnen als buiten een meer tropische sfeer toe te voegen. De basic basis past hier gelukkig mooi bij. We besloten een statement te maken door een grote plant neer te zetten, een Strelitzia Reginae van ruim 2 meter hoog. De plant komt rechtstreeks van de kweker waar we zelf de plant mochten uitkiezen, heel leuk om te doen en voor een plant-lover zoals ik, echt een snoepwinkel. We zette de Strelitzia in een grote pot in een basic kleur, zodat het geheel een chique uitstraling krijgt en mooi past bij de rest van het interieur.
 

 
De tuin is net zo basic gehouden als binnen, zodat we daar nog alle kanten mee op kunnen. Deze is nog lang niet af, maar wordt de komende periode hard aangepakt. Wel hebben we een houten tafel met stoere stalen stoeltjes neergezet met een buitenhaard voor gezellige lange zomeravonden. Om het geheel iets gezelliger te maken kozen we voor mooie bamboe planten. Deze staan in 2 potten zodat ze overal kunnen worden neergezet en niet gaan woekeren.
 

 
Daarnaast kozen we ervoor om kleine boompjes te planten in eveneens potten, zoals een hortensia op stam. Langzaamaan begint alles te groeien en in bloei te staan, waardoor het steeds gezelliger wordt. Kom maar op met die lange zomeravonden!
 

 
Dit was al weer mijn laatste blog voor gigameubel. Bedankt voor het lezen allemaal! Willen jullie mij blijven volgen? Dat kan op Instagram via: @muk.vl www.instagram.com/muk.vl (link)
 
Liefs,
 
Muk