GIGA GUEST: Anouk laat zien hoe je moet stijlen met een plaid

08-03-2017

Een tijdje geleden kwam mijn nieuwe roze plaid binnen. Een heerlijk plaid die super zacht en warm is. Dit keer koos ik voor de kleur ROZE. Ik vind het heerlijk om op de bank te liggen met een kleed, of het nou warm of koud is... Ik lig er bijna altijd onder.


 
Na een heerlijk avondje bankhangen is het niet meer nodig om jou kleed in de kast op te bergen. Tegenwoordig wordt een kleed niet alleen gebruikt om onder te liggen maar is het ook een echt styling object in huis. Drapeer hem op een mooie manier over de bank of over een stoel, dit geeft in jouw huis een hele andere uitstraling aan jouw zithoek.In deze blogpost laat ik je een aantal manieren zien hoe ik het nieuwe kleed in ons huis stijl. Ik vind het persoonlijk ook heel erg mooi om hem half over het midden van de bank te hangen, maar omdat dit kleed vrij dik is, is dat helaas geen optie. Nu leg ik hem netjes over het uit einde van de hoekbank.
 


Omdat alles in huis wit is met wat roze details vond ik het leuk om dit keer voor een kleurig plaid te gaan. Als je binnenkomt valt deze dan ook echt heel erg op.Een kleed kan ook mooi staan over een stoel. Hier onder een aantal foto’s van hoe ik het kleed stijl op een stoel.Om te zorgen dat de kleur van het kleed niet in het niets valt kun je de kleur versterken om op meerdere plaatsen in huis de zelfde kleur roze items toe te voegen. Ik koos voor een aantal leuke roze kussentjes en wat roze kaarsen. Een paar kleine en goedkope items die het net weer wat meer af kunnen maken.Ook in de zithoek geeft een plaid een gezellige warme uitstraling.Hier onder een close up van het kleed.

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie mee kunnen geven! 

Liefs, 
Anouk