GIGA GUEST: Bij Rianne achter de bank

03-07-2016

Ik heb een hekel aan spijkers en schroeven, ik ben ontzettend voorzichtig met boren. Misschien zelfs af en toe een beetje té voorzichtig. Ook wil ik veel te vaak iets anders, dat komt iedereen denk ik wel erg bekend voor. Toen we deze bank kochten zag ik thuis pas dat er aan de achterkant, achter de kussens een extra stukje zit. 
 


Ik had al een mooie grote poster van 70x100 centimeter ingelijst en die op de rand neergezet. Toen kwam mijn vriend met het onwijs goede idee om er een bredere houten plank op te laten rusten. Deze zie je dan niet, omdat de kussens ervoor zitten. Hierdoor kunnen we nu een hoop leuke accessoires kwijt. Er zit niks vast aan de muur en daardoor is er de mogelijkheid om eindeloos te combineren. 
 

 
Een grote Playtype poster is een echte eyecatcher en je kunt er natuurlijk ook nog een tof draadlampje aan hangen, om iets meer sfeer en licht te creeeren. 
 

 
Verder maak ik graag gebruik van mijn klembord. Hier kan ik posters, kaarten, groene bladeren of gedroogde bloemen aan klemmen. Wat ook leuk is, om als je op vakantie bent daar leuke souvenirtjes te scoren en aan je klembord te hangen. Zo heb je iets unieks, een aandenken met een verhaal. 
 

 
Wat wel belangrijk is, is dat je diepte en contrast creeert door spullen van verschillende groottes, half voor- en achter elkaar te zetten. Niet alles op een lijn dus! Zo hou je het spannend en maak je een speels effect. 

Tot de volgende keer! 
 
Liefs Rianne,
 @aarnsrianne