GIGA GUEST: Bij Rianne In De Tuin

29-07-2016

Het is zomer! Eindelijk. En wat gaan we dan met zijn allen massaal doen? Naar buiten. Afgelopen jaar zijn we erg druk geweest in onze tuin en langzaam wordt het eindelijk iets. We hebben de stijl die wij binnen hebben volledig doorgevoerd naar de tuin. Zwart, grijs, beton, veel ijzer/metaal en hout. Daarnaast natuurlijk ook GROEN!
 

 
Helaas hebben wij niet echt een super grote tuin, daarom hebben we gekozen voor een tafel waar we in de zomermaanden heerlijk aan kunnen eten. Daarbij hebben we zwarte rotan stoelen met een metalen onderstel en maken we, om extra zitplaatsen te creeren, gebruik van veel krukjes

Met een tuinposter en een tafelklem, waar je leuke dingen aan kunt hangen zoals lampjes, vlaggetjes of windlichten, zorg je echt dat er meer sfeer in de tuin komt en het voelt als een onderdeel van je huis. Een tafelklem is niet voor ieder formaat tafel verkrijgbaar, dus het is ook super leuk om hem zelf te maken van bijvoorbeeld bamboestokken. 
 

 
En natuurlijk gebruik gemaakt van veel groen. We hebben gekozen voor 'stoere' planten (bestaan deze?). Groen dat in de winter ook echt groen blijft, zoals gras(planten), bamboe, een vijgenboom en hopelijk komen er nog veel meer van deze 'stoere' planten bij. 
 

 
Het nieuwe pareltje in de tuin is officieel een salontafel van Giga Meubel gemaakt van beton. Hij heeft de afmetingen van een pallet en is gemaakt van beton, hierdoor is hij prima geschikt voor buitengebruik. Wat je veel ziet is dat ze een pallet gebruiken als loungehoek, zeker handig als je een niet al te grote tuin hebt zoals ons. Ik zag deze betonnen salontafel voorbij komen en dacht meteen: 'dat is leuk voor buiten, met een paar mooie kussens erop en je hebt een hele leuke loungeplek buiten'.
 


Ik zeg: 'Kom maar op met die zon!'.


 
Liefs,

Rianne
@aarnsrianne