GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Anne Marije

13-07-2016

Hoi, welkom aan de Madeliefstraat!  Terwijl ik de eerste woorden tik achter mijn laptop besef ik dat mijn eerste blog voor Giga Meubel hiermee een feit is! Ik ben Anne Marije, 26 jaar, getrouwd en woon in een dorpje in Zuid-Holland tussen de weilanden. Na mijn studietijd in Amsterdam is het heerlijk rustig vertoeven tussen de koeien kan ik je zeggen. Gelukkig is de stad nog steeds dichtbij en ben ik dan ook regelmatig te vinden in een hip koffietentje voor de perfecte latte en om (woon)inspiratie op te doen.Zolang als ik een eigen huis heb, verander ik de boel thuis. Ik vind het heerlijk om te schuiven in huis en hoekjes steeds anders te maken. Zo sleep ik wekelijks mijn accessoires het hele huis door en zijn ook de stoelen niet altijd veilig op dezelfde plek. Sinds tweeënhalve maand zijn we verhuisd naar ons droomplekje en ik doe dan ook niets liever dan woonwinkels afstruinen en het hele land doorrijden voor die ene perfecte marktplaats vondst.Mijn lievelingskleur is wit en dat zie je terug in de witte basis van ons huis zoals de witte muren, raamdecoratie, tafel en stoelen.  Om het wit leefbaar te houden combineer ik het met verschillende houtsoorten en stoere grijs- en zwarttinten.  Mijn Scandinavische woonstijl heeft ook een romantische twist, zo houd ik van de zachtheid van de vlaggetjes van atelier Suhka en heb ik een zwak voor die zachtroze kleur die terugkomt in mijn roze plaid.

Elke week post ik een blog hier op de site van Giga Meubel. Wil je inspiratie voor je huis door middel van een leuke DIY of wil je meer weten hoe jij nu ook die design stoel via Marktplaats scoort, blijf me dan volgen op mijn Instagram of hier via mijn blogs.


See you next time,
 

Anne Marije
@wonenaandemadelief