GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Anouk

20-11-2016

Hoi! Vanaf vandaag mag ik een aantal gast blogs voor Giga meubel schrijven. Allereerst zal ik mezelf even voorstellen, ik ben Anouk Dekker, officieel afgestudeerd als Interieur Stylist en gek op alles wat te maken heeft met Interieur. Woonbladen, Pinterest, Instagram ik kan er uren zoet mee zijn.

Mijn liefde voor interieur begon al toen ik een klein meisje was. Mijn kamertje moest altijd veranderd worden en toen ik oud genoeg was schilderde ik rustig op een middag een muur in een nieuwe kleur.

Toen ik 2 jaar geleden samen gingen wonen in een appartement kon ik dan ook eindelijk heerlijk mijn eigen huisje gaan inrichten. Toch was dit een huurwoning en was alles nog steeds niet helemaal mijn eigen ding. Wij waren er niet van plan jaren te blijven wonen dus je knapt op wat nodig is maar de rest laat je eigenlijk zo.

Inmiddels zijn wij twee maanden geleden alweer verhuisd en woon ik nu samen met mijn vriend en mijn dochtertje van 1 jaar in een eengezinswoning in Zoetermeer. Heerlijk, eindelijk een tuin en geen trappen meer op om naar je huis te gaan. Ons nieuwe huis was een echte opknapwoning, niks was eigenlijk onze smaak en daardoor ging alles er uit. Na keihard klussen werd alles steeds mooier en mooier en witter!

Een witte vloer, witte wanden, witte meubels gecombineerd met grijs, zwart en op dit moment zacht roze. Sommige mensen vinden het te wit. Maar ik vind het heerlijk. Wit geeft rust voor mij en het verveeld me eigenlijk nooit. Door middel van een kleurtje kan het hele huis zo weer veranderd zijn. Verander dwang is trouwens iets waar ik onwijs schuldig aan ben haha. Het liefst is ons huis elke week weer anders. En dan nu een aantal foto’s van hoe ons huis er op dit moment uit ziet.Mijn favoriete plekje. Onze eettafel met stoelen en sinds kort met een mooie Ixxi boven de muur. Een persoonlijke foto geeft echt sfeer in huis. Ik werk altijd aan onze tafel dus vaak staat er dan ook een computer op. Op de tafel wil ik altijd een bos mooie bloemen. Ik ben gek op een veld boeket met veel verschillende bloemen in verschillende hoogtes. Maar ik vind een bos met alleen roze pioenrozen ook erg mooi.  Onze zithoek heeft een grote grijze hoekbank. De kussentjes op de bank wisselen heel erg vaak. Dit keer is het zacht roze maar het zou zo maar kunnen dat er volgende maand geen roze meer terug te vinden is in huis.De schommelstoel is mijn favoriete item in huis. Al heel lang stond deze op mijn wishlist. Ook mijn dochtertje vindt het heerlijk om in de schommelstoel te zitten. De ene keer ligt er een schapen vachtje op en de andere keer een paar kussentjes. Een stukje van onze keuken, nog niet alles hier in huis is af dus ik kan jullie de totale keuken nog niet laten zien. Er moet nog een koof boven aan het plafond komen dus daarom even een klein stukje. Broodplanken vind ik trouwens super leuke accessoires om mee te stylen. Aan de zijkant van de keuken heb ik nu een paar posters uit het VT wonen poster boek gehangen. Mijn dochtertje past ook goed in ons interieur!


 
Tot de volgende keer!

Veel liefs,
Anouk