GIGA GUEST: Binnenkijken bij Danielle

17-05-2017

Hi! Leuk dat je mijn eerste blog voor Giga Meubel leest! Mijn naam is Danielle Duijn, 27 jaar oud en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. Ik trap af met een binnenkijker in de woonkamer van mij en mijn vriend. We wonen nu iets meer dan een jaar in deze nieuwbouwwoning in Hoogkarspel en wonen hier erg prettig. Ondanks dat we hier pas een jaar wonen is er in dat jaar al heel veel veranderd. Ik heb mijn eigen bedrijf in interieurstyling en dan zie je zoveel leuke dingen voorbijkomen, dat mijn eigen interieur vaak niet lang hetzelfde blijft! Toen we hier kwamen wonen hadden we bijvoorbeeld een blauwe lambrisering achter de bank. Inmiddels is alles alweer opnieuw geschilderd en hebben we nu voornamelijk groen, grijs, zwart en wit in huis. Op dit moment ben ik er erg tevreden mee en denk ik dat het voorlopig wel zo blijft. Maar met mij weet je dat nooit zeker haha. Kijk snel mee voor een kijkje in onze woonkamer!
 

 
In onze eethoek hebben we een bankje en verschillende stoelen, wat ik er erg gezellig uit vind zien. Ook staat mijn computer beneden omdat ik heel vaak gewoon aan de eettafel werk. Het tv-meubel is op maat gemaakt voor ons zodat alle apparatuur er goed in past. De groene houten bak op wielen hebben we zelf gemaakt. Dit zorgt voor extra opbergruimte en de leren handgreepjes geven hem een stoere uitstraling.
 

 
Ik ben gek op bloemen! Wij hebben dan ook altijd verse bloemen in huis. Vooral pioenrozen en veldboeketten zijn mijn favoriet. Top dan ook dat het pioenenseizoen weer is begonnen!
 

 
Op 1 muur hebben we fotobehang van vtwonen. Ik ben helemaal gek op fotobehang als eyecatcher voor je interieur. Deze variant geeft onze woonkamer een stoere sfeer, wat heel goed bij ons past. De trolley deel ik vaak anders in want bij mij blijft zoiets nooit lang hetzelfde.
 

 
De muur achter de televisie was eerst wit. Dit vonden wij te klinisch maar we wilden ook niet de hele muur verven. Daarom hebben we gekozen voor deze grijze lambrisering. Het rek dat er hangt zorgt dat de lijn wat wordt doorbroken. Ook kan ik dit rek regelmatig weer veranderen. Volgens mij heb je inmiddels wel door dat ik van veranderen hou denk ik haha.


   
Boven de bank hangt een grote IXXI met een foto van een wegwijzerbord in Curaçao. Mijn vriend en ik hebben samen een tijdje op dit eiland gewoond waardoor we er veel mooie herinneringen aan hebben. Toen ik deze foto tegenkwam op internet wist ik meteen dat ik die in huis wilde hebben!  Zoals je ziet hebben we bij deze muur niet helemaal tot aan het plafond geschilderd. Dit zorgt ervoor dat het niet te donker wordt en de ruimte (nog) hoger lijkt.
 

 
De laatste tijd ben ik ook steeds meer bezig met bedenken hoe de keuken wat meer aangekleed kan worden. Het blik van Nicolas Vahé vond ik super en dient nu als opberger voor onze spatels en dergelijke. De grote sterlamp kocht ik al met kerst maar die vind ik zo gaaf dat die voorlopig nog even mag blijven staan!
 
Ik vond het erg leuk om onze woonkamer met jullie te delen en ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Wil je nou meer zien van mij en mijn interieur? Volg mij dan op Instagram (@danielleduijn), zou ik ook heel leuk vinden!
 
Liefs, Danielle