GIGA GUEST: Binnenkijken Bij Femke

10-07-2016

Wie ben ik
Hi everyone! Ik ben Femke, 23 jaar, ik werk in een hele hippe viszaak en woon in het altijd vredige Leeuwarden, Friesland. Sinds 1 April dit jaar, ben ik de gelukkige huurder van een begane grond appartement, in hartje centrum. Ik ben een heel spontaan type, heb vreselijk flauwe humor en mijn grootste hobby’s zijn fotograferen, instagram en alles wat met interieur en style te maken heeft. Let’s meet, this is me!


 
Stijl
Hoe omschrijf ik mijn stijl. De basis van mijn huis mag duidelijk zijn, wit. Heel veel wit. Ik vind het heerlijk om af te kunnen wisselen met kleuren en stijlen in mijn interieur en daar is wit dé perfecte basis voor. As we speak, is lichtroze mijn interieur binnen geslopen, die wordt gecombineerd met oker geel en olijf/grijs groene tinten. Mijn stijl veranderd nog al eens, maar de basis remains the same, wit! Qua stijl, ik heb een hékel aan, hoe ik het noem, ‘Action-Brocante’. Overal van die lekkere cheesy quotes, hartjevormpjes en fotolijstjes met kant. Dat is voor mij een absolute no-go. Ik ben meer van stoer, minimalistisch, scandinavisch en strak.


 
Vanaf vandaag ben ik gast blogger bij Giga Meubel en ik ben super excited! Hoop jullie enthousiast te maken over dingen, waar ik zelf blij van wordt. Ik barst van de ideeën dus prepare!Als je me volgt op instagram, blijf je op de hoogte van de nieuwste veranderingen en leukste kiekjes van mijn huisje en tevens deel ik vaak leuke budgettips en DIY’s. Mijn instagram naam is @Femkeeeh

Untill next time!

XOXO Femke