GIGA GUEST: Binnenkijken bij Ilse

20-03-2016

EVEN VOORSTELLEN
Hi! Ik ben Ilse Cornelissen, 27 jaar en ik woon in Mook. Een klein dorpje onder Nijmegen. Anderhalf jaar geleden ben ik hierheen verhuist met mijn man en zoontje. Ik werk vier dagen in de week als verpleegkundige in de psychiatrie. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om nieuwe winkeltjes te ontdekken of om heerlijk te lunchen. Veel van mijn vrije tijd gaat ook uit naar mijn eigen blog, www.happyjune.nl. De naam voor mijn blog is erg speciaal, in juni verwachten wij ons twee kindje. Vandaar happy june:) Een maand geleden ben ik begonnen met bloggen en dit bevalt me erg goed, ik kijk ernaar uit om te bloggen voor Giga meubel.
 

 
Elke twee weken zal ik een blog schrijven voor Giga meubel, mijn interesse voor interieur en lifestyle deel ik graag met jullie. Toen we anderhalf jaar geleden een ander huis kochten wist ik precies hoe ik het wilde, ik was al langere tijd uitgekeken op onze donkere inrichting en wilde het nu totaal anders. Een lichte basis als uitgangspunt, iets waar ik naar uit keek. Een huis wat rust uitstraalt zodra je binnen stapt.. Mijn man heeft onwijs hard geklust om dit waar te maken, en dit is goed gelukt.
 

 
De Scandinavische stijl spreekt mij erg aan, de lichte basis gecombineerd met natuurlijke elementen. In mijn huis staan dan ook veel houten accessoires en liggen heerlijke kleden. De hoofdkleuren in mijn interieur zijn wit, grijs en zwart, niet alleen beneden maar ook boven in de slaapkamers.
 

 
Mijn absolute favoriet in huis is de ixxi, een wanddecoratie bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Op de ixxi staat een vrouw afgebeeld in een wollen trui met de handen op haar hoed. Haar haren hangen nonchalant voor haar gezicht waardoor dit mysterieus blijft. Deze portret afbeelding vond ik op pinterest.. waar zoveel leuks te vinden is. Naast instagram is pinterest een grote inspiratiebron voor mij. Dit portret hangt in onze woonkamer bij de grote eettafel. Een plek waar wij vaak te vinden zijn, aan de grote tafel eten we met z’n allen en spelen we spelletjes met vrienden en familie.
 

 
Mijn interesse voor de Scandinavische stijl is begonnen op instagram, je kan me vinden op instagram onder de naam @ilsedebruin. Bijna dagelijks deel ik foto’s van mijn huis en dingen die ik leuk vind. Elke keer ‘ontmoet’ ik weer lieve inspirerende mensen op instagram. Het inspireert me niet alleen maar het maakt me ook vrolijk, al die lieve berichtjes en reacties. Neem gerust een kijkje op mijn instagram account.
 
Ik kijk er onwijs naar uit om elke twee weken een blog te schrijven voor Giga meubel, hopelijk vinden jullie dit net zo leuks als ik!
 
Liefs, Ilse
@ilsedebruin
http://www.happyjune.nl