GIGA GUEST: Binnenkijken bij Jet

02-04-2016

Wat leuk dat ik ben gevraagd door Giga Meubel (waar ik groot fan van ben) om gastbogger te zijn! Ik voel me vereerd!
 
Mijn naam is Jet Groen, getrouwd en moeder van 4 kids (waarvan 3 pubers).
We wonen nu ruim 10 jaar in een twee onder 1 kapwoning in Beverwijk. Ons huis dateert uit 1902 dus dat betekent dat we altijd wel bezig zijn in en om het huis. Gelukkig houd mijn man net zo van klussen als ik, dus erg vinden we dit niet.
 


Ik haal heel veel inspiratie uit woonbladen maar sinds ruim een jaar geleden ook van Instagram. Op aanraden van mijn puberdochter ben ik destijds gestart met het plaatsen van foto’s van ons interieur.. Ik zag het eigenlijk meer als een grapje maar intussen is dit wel echt een serieuze en bijna verslavende hobby geworden! Naast de woonbladen haal ik heel veel inspiratie van Instagram. Het is zo leuk om ideetjes en weetjes met zoveel leuke volgers te delen!
 


Al heel lang ben ik bezig met mijn interieur. Mijn omgeving weet inmidels niet beter. Zelfs de kids zeggen wel eens tegen onze omgeving: als je een dwarsdoorsnede van onze muren zou kunnen maken, zou je alle kleuren van de regenboog kunnen zien. En ze hebben gelijk hahaha!


 
Heel veel stijlen hebben hier inmiddels de revue gepasseerd, op zoek naar de stijl de echt bij ons past. Inmiddels hebben wij deze gevonden: industrieel gecombineerd met vintage want ik ben dol op woonartikelen met een verhaal! In ons interieur vind je ook veel hout terug. Hout vind ik een prachtig natuurlijk materiaal wat van nature al veel warmte en sfeer geeft.
 
Ik heb een zwak voor vachtjes en kussens. Je vind ze dan ook door het hele huis, zo gezellig en behagelijk!


 
Ondanks dat wij een passende stijl gevonden hebben, verander ik nog heel graag in huis. Het zijn geen ingrijpende veranderingen maar door alleen al bv meubels en accessoires te verschuiven of nieuwe accessoires toe te voegen, creëer je veelal in een handomdraai een nieuw interieur. En dit hoeft dan echt niet duur te zijn!


 
Ik hoop dat jullie zo een klein beetje een indruk hebben gekregen van wie ik ben. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op mijn Instagramaccount @______jet (6x underscore) of op mijn Facebookaccount 'Jet Groen'. Ik heb er zin in!
 

Liefs,
Jet